Închide meniul

Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off

Bogdan Stănescu Publicat: 19 aprilie 2024, 22:33

Reclamă
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off

Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off

Jucătorii Farului, în victoria cu CFR Cluj / Hepta

Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, după victoria de senzaţie de la Ovidiu cu CFR Cluj. Farul – CFR Cluj s-a terminat 5-1. Ardelenii au căzut pe locul 4 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a urcat peste CFR Cluj şi Universitatea Craiova cu această victorie. Constănţenii au 32 de puncte, cu unul peste CFR şi Universitatea Craiova.

Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1!

Iată cum arată acum clasamentul în Liga 1, după ce constănţenii i-au umilit pe ardeleni:

Aşa arată acum clasamentul în play-off
Aşa arată acum clasamentul în play-off

Universitatea Craiova o va întâlni duminică, de la ora 19:00, pe Sepsi, în deplasare.

Louis Munteanu (min. 22), Ionuţ Cojocaru (min. 42 şi 78), „Dina” Grameni (min. 67) şi Cristi Ganea (min. 83) au marcat în derby-ul Farul – CFR Cluj, de la Ovidiu. Jucătorii Farului s-au întrecut în reuşite superbe. De partea cealaltă, Otele a marcat în minutul 76.

Reclamă

Munteanu a ajuns la cota 9 în acest sezon de Liga 1. El a fost decisiv şi sezonul trecut pentru Farul, atunci când echipa lui Gică Hagi a cucerit titlul.

Munteanu a marcat şi în „finala campionatului”, cu FCSB. „Roş-albaştrii” au condus cu 2-0, dar Farul a revenit şi a luat titlul în Liga 1. Louis Munteanu a marcat atunci golul victoriei cu FCSB, în minutul 86 al meciului.

Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi

Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Atacantul lui Gică Hagi, ce a fost providenţial şi în sezonul trecut, a şutat în vinclu în minutul 22, fără şanse pentru portarul Sava.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Munteanu a primit o minge în banda stângă, a întors un adversar şi a şutat perfect. Balonul s-a oprit în vinclul porţii apărate de Răzvan Sava.

Louis Munteanu a ajuns la 9 goluri în acest sezon din Liga 1, odată cu reuşita din meciul cu CFR Cluj. Munteanu a dat şi 3 assist-uri.

Condusă atunci cu 2-0 de FCSB, Farul a întors scorul şi a câştigat cu 3-2. Ultimul gol al meciului a fost marcat de Louis Munteanu în minutul 86 al meciului.

Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român

Gigi Becali şi Dan Şucu vor duce o luptă strânsă pentru Louis Munteanu, atacantul celor de la Fiorentina care evoluează sub formă de împrumut la Farul Constanţa şi în acest sezon.

Campion în Liga 1 cu Farul sezonul trecut, Louis Munteanu a rămas unul dintre jucătorii apreciaţi din campionatul intern, iar FCSB şi Rapid sunt dispuse să bage mâna în buzunar pentru transferul atacantului de 21 de ani.

Potrivit fanatik.ro, Louis Munteanu costă 1,5 milioane de euro, dar Fiorentina va avea ultimul cuvânt de spus în privinţa destinaţiei acestuia. Sursa mai sus menţionată susţine că ceva mai avansate sunt negocierile cu FCSB, dar acest lucru nu o scoate din calcul pe Rapid.

În acest sezon din Liga 1, Louis Munteanu a evoluat în 28 de meciuri pentru echipa lui Gică Hagi şi a marcat opt goluri, trei dintre acestea fiind marcate în play-off.

Reclamă

În play-off, Louis Munteanu a marcat o dublă, în Giuleşti, în victoria cu 2-1 în faţa celor de la Rapid şi a mai marcat un gol în remiza constănţenilor de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, scor 1-1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
Vezi toate știrile
Citește și