Închide meniul

Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off

Bogdan Stănescu Publicat: 19 aprilie 2024, 22:33

Reclamă
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off

Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off

Jucătorii Farului, în victoria cu CFR Cluj / Hepta

Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, după victoria de senzaţie de la Ovidiu cu CFR Cluj. Farul – CFR Cluj s-a terminat 5-1. Ardelenii au căzut pe locul 4 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a urcat peste CFR Cluj şi Universitatea Craiova cu această victorie. Constănţenii au 32 de puncte, cu unul peste CFR şi Universitatea Craiova.

Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1!

Iată cum arată acum clasamentul în Liga 1, după ce constănţenii i-au umilit pe ardeleni:

Aşa arată acum clasamentul în play-off
Aşa arată acum clasamentul în play-off

Universitatea Craiova o va întâlni duminică, de la ora 19:00, pe Sepsi, în deplasare.

Louis Munteanu (min. 22), Ionuţ Cojocaru (min. 42 şi 78), „Dina” Grameni (min. 67) şi Cristi Ganea (min. 83) au marcat în derby-ul Farul – CFR Cluj, de la Ovidiu. Jucătorii Farului s-au întrecut în reuşite superbe. De partea cealaltă, Otele a marcat în minutul 76.

Reclamă

Munteanu a ajuns la cota 9 în acest sezon de Liga 1. El a fost decisiv şi sezonul trecut pentru Farul, atunci când echipa lui Gică Hagi a cucerit titlul.

Munteanu a marcat şi în „finala campionatului”, cu FCSB. „Roş-albaştrii” au condus cu 2-0, dar Farul a revenit şi a luat titlul în Liga 1. Louis Munteanu a marcat atunci golul victoriei cu FCSB, în minutul 86 al meciului.

Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi

Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Atacantul lui Gică Hagi, ce a fost providenţial şi în sezonul trecut, a şutat în vinclu în minutul 22, fără şanse pentru portarul Sava.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Munteanu a primit o minge în banda stângă, a întors un adversar şi a şutat perfect. Balonul s-a oprit în vinclul porţii apărate de Răzvan Sava.

Louis Munteanu a ajuns la 9 goluri în acest sezon din Liga 1, odată cu reuşita din meciul cu CFR Cluj. Munteanu a dat şi 3 assist-uri.

Condusă atunci cu 2-0 de FCSB, Farul a întors scorul şi a câştigat cu 3-2. Ultimul gol al meciului a fost marcat de Louis Munteanu în minutul 86 al meciului.

Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român

Gigi Becali şi Dan Şucu vor duce o luptă strânsă pentru Louis Munteanu, atacantul celor de la Fiorentina care evoluează sub formă de împrumut la Farul Constanţa şi în acest sezon.

Campion în Liga 1 cu Farul sezonul trecut, Louis Munteanu a rămas unul dintre jucătorii apreciaţi din campionatul intern, iar FCSB şi Rapid sunt dispuse să bage mâna în buzunar pentru transferul atacantului de 21 de ani.

Potrivit fanatik.ro, Louis Munteanu costă 1,5 milioane de euro, dar Fiorentina va avea ultimul cuvânt de spus în privinţa destinaţiei acestuia. Sursa mai sus menţionată susţine că ceva mai avansate sunt negocierile cu FCSB, dar acest lucru nu o scoate din calcul pe Rapid.

În acest sezon din Liga 1, Louis Munteanu a evoluat în 28 de meciuri pentru echipa lui Gică Hagi şi a marcat opt goluri, trei dintre acestea fiind marcate în play-off.

Reclamă

În play-off, Louis Munteanu a marcat o dublă, în Giuleşti, în victoria cu 2-1 în faţa celor de la Rapid şi a mai marcat un gol în remiza constănţenilor de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, scor 1-1.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și