Închide meniul

Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi

Bogdan Stănescu Publicat: 19 aprilie 2024, 21:06

Reclamă
Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi

Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul - CFR Cluj!

Louis Munteanu / Profimedia Images

Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Atacantul lui Gică Hagi, ce a fost providenţial şi în sezonul trecut, a şutat în vinclu în minutul 22, fără şanse pentru portarul Sava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a primit o minge în banda stângă, a întors un adversar şi a şutat perfect. Balonul s-a oprit în vinclul porţii apărate de Răzvan Sava.

Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj!

Louis Munteanu a ajuns la 9 goluri în acest sezon din Liga 1, odată cu reuşita din meciul cu CFR Cluj. Munteanu a dat şi 3 assist-uri.

Sezonul trecut, Louis Munteanu a marcat 10 goluri şi a dat 5 assist-uri pentru Farul în Liga 1. Munteanu a marcat şi în „finala campionatului”, cu FCSB.

Condusă atunci cu 2-0 de FCSB, Farul a întors scorul şi a câştigat cu 3-2. Ultimul gol al meciului a fost marcat de Louis Munteanu în minutul 86 al meciului.

Reclamă

Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român

Gigi Becali şi Dan Şucu vor duce o luptă strânsă pentru Louis Munteanu, atacantul celor de la Fiorentina care evoluează sub formă de împrumut la Farul Constanţa şi în acest sezon.

Campion în Liga 1 cu Farul sezonul trecut, Louis Munteanu a rămas unul dintre jucătorii apreciaţi din campionatul intern, iar FCSB şi Rapid sunt dispuse să bage mâna în buzunar pentru transferul atacantului de 21 de ani.

Potrivit fanatik.ro, Louis Munteanu costă 1,5 milioane de euro, dar Fiorentina va avea ultimul cuvânt de spus în privinţa destinaţiei acestuia. Sursa mai sus menţionată susţine că ceva mai avansate sunt negocierile cu FCSB, dar acest lucru nu o scoate din calcul pe Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon din Liga 1, Louis Munteanu a evoluat în 28 de meciuri pentru echipa lui Gică Hagi şi a marcat opt goluri, trei dintre acestea fiind marcate în play-off.

În play-off, Louis Munteanu a marcat o dublă, în Giuleşti, în victoria cu 2-1 în faţa celor de la Rapid şi a mai marcat un gol în remiza constănţenilor de la Sf. Gheorghe, cu Sepsi, scor 1-1.

„Mihai Popescu şi Louis Munteanu la FCSB?” Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii doriţi de Gigi Becali

Gică Hagi s-a descătuşat când a fost întrebat despre jucătorii de la Farul doriţi de Gigi Becali la FCSB. „Regele” a avut o reacţie fermă şi asigură că nu se pune problema să discute despre transferuri până la finalul sezonului.

„Regele” încă nu şi-a revenit după ce, împotriva roş-albaştrilor, a suferit singura înfrângere din play-off-ul Ligii 1. Farul a învins-o pe Universitatea Craiova şi a urcat pe locul 4 în clasament.

Am zis înainte, când joci cu echipe aşa şi eşti în play-off, important e să te gândeşti să marchezi, să joci fotbal. Trebuie să menţii spritul ofensiv, să pedalezi, să joci în continuare. E bine că am revenit de la 0-1, ne-am apărat cât am putut. Bine că am câştigat, venim din spate şi această victorie ne dă încredere mai bună.

Cojocaru e bine că a dat gol, atât! A şi marcat. Acum are nevoie de continuitate, pentru că fizic nu e la nivelul primei ligi. O duce 45 de minute, 60 de minute cu semnul întrebării. A fost un jucător foarte talentat, dar nu a avut continuitate nici la juniori. Acum stă foarte bine.

Acum revenim la origini, o să mergem pe linia asta!”

Faceţi-l perlă… hai, nu! Eu am făcut 5 schimbări, nu mai jucători tineri. Ăştia suntem noi. Acum revenim la origini, o să mergem pe linia asta!

Reclamă

Trebuia să câştigăm cu 3-1 cu FCSB, sau 4-1. Trebuia să fie 3-0 la pauză! Am pierdut puncte importante cu Sepsi. Aşa e în play-off, sunt echipe foarte bune, mici detalii fac diferenţa. În seara asta noi am fost mai eficienţi decât Craiova.

Suntem acolo, victoria asta ne aduce încredere. Ne aşteaptă un meci foarte greu cu CFR. Sperăm să îi batem.

(Munteanu şi Popescu, la FCSB?) Să vorbim în perioada asta de ce se va întâmpla în vară mi se pare greşit, să nu fiu profesional (n.r. reacţie nervoasă a lui Gică Hagi). Vedem la finalul campionatului ce va fi. Vedem ce facem în fară, printre paranteze trebuie să lucrăm şi la anul. Sper să clădesc ceva frumos pentru Farul.

Popescu a dat nişte pase pe acolo… e bun, dar îl băgăm şi în bandă. Avem nevoie şi de fundaşi care se apără mai bine”, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și