Închide meniul

„Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani!

Alex Ioniță Publicat: 26 aprilie 2024, 13:30

Reclamă
„Să vină targa, să mă ia! Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani!

Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani

Romario / Profimedia

Marele Romario a oferit o declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! Starul brazilian care şi-a anunţat revenirea pe teren la clubul pe care îl prezidează, America, din Rio de Janeiro, s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romario a semnat un contract pe salariul minim cu echipa pe care o prezidează.

Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani

„În ceea ce priveşte antrenamentul… sunt rupt de oboseală. Peste puţin timp va veni targa şi să mă ia…. nu m-am mai antrenat de 16 ani”, a recunoscut Romario, care s-a retras în urmă cu 15 ani, notează news.ro.

Romario, care este şi preşedintele echipei, a glumit referitor la posibilitatea de a executa penaltiurile: „Dacă e penalti? Preşedintele îl va ruga pe antrenor ca eu să execut. Dacă antrenorul decide că eu nu-l execut, antrenorul va pleca şi preşedintele va bate oricum. Omule, aceasta este o responsabilitate a preşedintelui”.

América din Rio de Janeiro l-a înscris pe Romário de Souza Faria în Buletinul de Înregistrare a Sportivilor (Bira) ca jucător pentru a evolua în Seria A2 a Campionatului Brazilian Carioca.

Reclamă

„Vreau să spun un lucru foarte clar pentru toată lumea. Nu voi intra în competiţie pentru campionat. Ideea este să joc câteva minute în unele meciuri. Pentru că pentru América lucrul cel mai important în această competiţie este chestiunea tehnică”, a declarat „Baixinho”, jucător şi preşedinte al América-RJ.

Obiectivul meu aici, cel mai mare dintre toate, este să am ocazia să joc alături de fiul meu. Mulţi sportivi au acest obiectiv. Lebron James, Rivaldo…. Foarte puţini au avut această oportunitate şi mulţi şi-au dorit-o. Eu voi avea această oportunitate”, a spus el.

De când s-a retras din sport, după o lungă carieră la cluburi braziliene (Vasco de Gama, Fluminense, Flamengo) şi o perioadă în Europa (PSV Eindhoven, FC Barcelona, Valencia), Romario s-a implicat în politică şi este senator, ales în 2015 şi reales în 2022. La America, un club fondat în 1904 care traversează o gravă criză economică, Romario va juca alături de fiul său, atacantul Romarinho, care a semnat în martie.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și