Închide meniul

Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2024, 13:51

Reclamă
Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni

Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului

Dan Şucu şi Daniel Niculae - Hepta

O pierdere uriaşă pentru Rapid a fost anunţată oficial de clubul giuleştean! Marian Aioani s-a accidentat în partida cu Farul şi va rata tot restul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul de 24 de ani a venit la Rapid în locul lui Horaţiu Moldovan. Acesta a fost înlocuit la pauza duelului cu Farul cu Virgil Drăghia, după o accidentare la coapsă.

Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului

Chiar dacă pentru portarul de 33 de ani, aceasta a fost prima apariţie în această stagiune în tricoul Rapidului, el va apăra poarta feroviarilor până la finalul sezonului.

„Accidentarea suferită la coapsă de Marian Aioani în meciul cu Farul îl face indisponibil pe goalkeeperul nostru pentru aproximativ 3 săptămâni.

Astfel, șansele ca portarul nostru să revină pe gazon în acest final de sezon sunt mici. Recuperare ușoară și rapidă, Marian!”, se arată în comunicatul emis de Rapid.

Reclamă

Marian Aioani: „Simt niște dureri foarte mari la coapsa dreaptă”

„Simt niște dureri foarte mari la coapsa dreaptă. Despre meci ce pot să mai spun. Este o seară tristă pentru noi. Nu am reușit să fim mai lucizi în fața porții. La 1-1 am avut o situație mare căreia i-am dat cu piciorul, așa cum am tot făcut în play-off.

Acel Rapid s-a dus în momentele-cheie. Cred că am avut 4-5 meciuri în care puteam să marcăm și să ne rezolvăm meciurile. E o perioadă neagră pentru noi”, spunea Aioani, după Farul – Rapid 3-1.

Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid

S-a aflat motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, în duelul dintre Farul și Rapid. Căpitanul giuleștenilor a făcut anunțul și a dezvăluit că a fost accidentat pentru partida cu constănțenii.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Săpunaru a privit de pe banca de rezervă a cincea înfrângere suferită de Rapid, în play-off, fiind rezervă neutilizată. Căpitanul giuleștenilor a dezvăluit însă că a fost accidentat, încă având dureri la spate de la meciul cu FCSB.

„Am avut și am încă probleme de la meciul cu FCSB, la spate. Nu m-am antrenat. Acesta a fost motivul”, a transmis Cristi Săpunaru, conform fanatik.ro.

În locul lui Cristi Săpunaru, Bogdan Lobonț l-a titularizat pe Dragoș Grigore. Veteranul de 37 de ani a bifat primul meci ca titular, în acest sezon. Celălalt fundaș central a fost Iulian Cristea, în timp ce stopperul Paul Iacob a fost utilizat pe poziția de închizător, alături de Răzvan Oaidă.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor Vezi toate știrile
Citește și