Închide meniul

Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor

Viviana Moraru Publicat: 25 aprilie 2024, 12:01

Reclamă
Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor

Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul - Rapid

Cristi Săpunaru, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

S-a aflat motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, în duelul dintre Farul și Rapid. Căpitanul giuleștenilor a făcut anunțul și a dezvăluit că a fost accidentat pentru partida cu constănțenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas fără victorie în play-off, după ce a fost învinsă clar de Farul. Constănțenii s-au impus cu scorul de 3-1, și au urcat pe locul secund în Liga 1.

Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid

Cristi Săpunaru a privit de pe banca de rezervă a cincea înfrângere suferită de Rapid, în play-off, fiind rezervă neutilizată. Căpitanul giuleștenilor a dezvăluit însă că a fost accidentat, încă având dureri la spate de la meciul cu FCSB.

Am avut și am încă probleme de la meciul cu FCSB, la spate. Nu m-am antrenat. Acesta a fost motivul”, a transmis Cristi Săpunaru, conform fanatik.ro.

În locul lui Cristi Săpunaru, Bogdan Lobonț l-a titularizat pe Dragoș Grigore. Veteranul de 37 de ani a bifat primul meci ca titular, în acest sezon. Celălalt fundaș central a fost Iulian Cristea, în timp ce stopperul Paul Iacob a fost utilizat pe poziția de închizător, alături de Răzvan Oaidă.

Reclamă

În următorul meci din play-off, Rapid va primi vizita celor de la Universitatea Craiova. Duelul se va disputa luni, de la ora 20:30, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid

Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ a fost catastrofală în meciul Farul – Rapid. Echipa lui Gică Hagi a deschis scorul în minutul 40 prin Louis Munteanu, atacantul împrumutat de Fiorentina la formaţia de la malul mării.

Louis Munteanu, cel care a marcat şi cele două goluri în duelul din tur dintre cele două echipe, din Giuleşti, când Farul s-a impus cu 2-1, a marcat dintre Dragoş Grigore şi Iulian Cristea.

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Lobonţ, antrenorul care i-a luat locul lui Cristiano Bergodi şi care va sta pe banca lui Rapid cel puţin până la finalul sezonului, a ales să apeleze în centrul apărării la perechea Dragoş Grigore – Iulian Cristea, pentru duelul de la malul mării cu Farul.

Lobonţ a surprins cu alegerea sa, mai ales că Dragoş Grigore nu a mai evoluat în 2024. Mai mult, partida cu Farul Constanţa va fi doar a doua din acest sezon din Liga 1 pentru fundaşul de 37 de ani, care a mai jucat în acest sezon şi în meciul din Cupa României cu CSA Steaua.

Imediat după golul marcat de Louis Munteanu, Dan Şucu, acţionarul majoritar al formaţiei din Giuleşti, a fost surprins de camerele TV devastat. Echipa sa nu traversează deloc o perioadă bună, fiind fără victorie în play-off. Rapid a pierdut patru meciuri la rând şi a remizat etapa trecută cu FCSB.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și