Închide meniul

Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2024, 13:51

Reclamă
Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni

Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului

Dan Şucu şi Daniel Niculae - Hepta

O pierdere uriaşă pentru Rapid a fost anunţată oficial de clubul giuleştean! Marian Aioani s-a accidentat în partida cu Farul şi va rata tot restul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul de 24 de ani a venit la Rapid în locul lui Horaţiu Moldovan. Acesta a fost înlocuit la pauza duelului cu Farul cu Virgil Drăghia, după o accidentare la coapsă.

Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului

Chiar dacă pentru portarul de 33 de ani, aceasta a fost prima apariţie în această stagiune în tricoul Rapidului, el va apăra poarta feroviarilor până la finalul sezonului.

„Accidentarea suferită la coapsă de Marian Aioani în meciul cu Farul îl face indisponibil pe goalkeeperul nostru pentru aproximativ 3 săptămâni.

Astfel, șansele ca portarul nostru să revină pe gazon în acest final de sezon sunt mici. Recuperare ușoară și rapidă, Marian!”, se arată în comunicatul emis de Rapid.

Reclamă

Marian Aioani: „Simt niște dureri foarte mari la coapsa dreaptă”

„Simt niște dureri foarte mari la coapsa dreaptă. Despre meci ce pot să mai spun. Este o seară tristă pentru noi. Nu am reușit să fim mai lucizi în fața porții. La 1-1 am avut o situație mare căreia i-am dat cu piciorul, așa cum am tot făcut în play-off.

Acel Rapid s-a dus în momentele-cheie. Cred că am avut 4-5 meciuri în care puteam să marcăm și să ne rezolvăm meciurile. E o perioadă neagră pentru noi”, spunea Aioani, după Farul – Rapid 3-1.

Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid

S-a aflat motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, în duelul dintre Farul și Rapid. Căpitanul giuleștenilor a făcut anunțul și a dezvăluit că a fost accidentat pentru partida cu constănțenii.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Săpunaru a privit de pe banca de rezervă a cincea înfrângere suferită de Rapid, în play-off, fiind rezervă neutilizată. Căpitanul giuleștenilor a dezvăluit însă că a fost accidentat, încă având dureri la spate de la meciul cu FCSB.

„Am avut și am încă probleme de la meciul cu FCSB, la spate. Nu m-am antrenat. Acesta a fost motivul”, a transmis Cristi Săpunaru, conform fanatik.ro.

În locul lui Cristi Săpunaru, Bogdan Lobonț l-a titularizat pe Dragoș Grigore. Veteranul de 37 de ani a bifat primul meci ca titular, în acest sezon. Celălalt fundaș central a fost Iulian Cristea, în timp ce stopperul Paul Iacob a fost utilizat pe poziția de închizător, alături de Răzvan Oaidă.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și