Închide meniul
EXCLUSIV

Decizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2024, 13:17

Reclamă
Decizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off

Decizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off

Dan Şucu, în tribuna Rapidului - Profimedia Images

Decizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off a venit după eşecul cu Universitatea Craiova, 1-2, în urma căruia giuleştenii sunt pe locul 5 în Liga 1, la 20 de puncte de campioana FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului cu oltenii, au existat două momente tensionate. Paul Iacob a sărit la bătaie cu un fan al feroviarilor, iar Cristi Săpunaru l-a lăsat pe Bogdan Lobonţ cu mâna întinsă.

Decizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off

Chiar şi în condiţiile în care Lobonţ nu are vestiarul de partea lui, conducerea Rapidului a ales ca fostul mare portar să rămână pe bancă până la finalul sezonului, unul chinuitor pentru fanii echipei lui Dan Şucu.

La vară, cel mai probabil, lucrurile se vor schimba şi Marius Şumudică este favorit să redevină antrenorul Rapidului, cu care va avea ca obiectiv câştigarea campionatului. Toni Conceicao e o altă variantă posibilă pentru Rapid.

Bogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru

Bogdan Lobonţ a fost lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru, la finalul meciului Rapid – Universitatea Craiova 1-2, partidă ce a adus încă un eşec pentru giuleşteni, ajunşi la 6 îngrângeri în play-off.

Reclamă
Reclamă 4

Bogdan Lobonţ a ajuns pe gazon pentru a încerca să-i încurajeze pe elevii săi. Pe căpitanul Săpunaru l-a găsit întins pe teren. Când i-a întins mâna pentru a se ridica, veteranul l-a lăsat cu mâna întinsă.

Săpunaru s-a ridicat singur şi a rămas cu privirea în jos, în timp ce fostul portar a plecat uimit de gestul elevului său, care spune totul despre situaţia încordată de la echipa ajunsă pe locul 5 în Liga 1, la 20 de puncte de liderul FCSB.

Lobonţ a susţinut la flash-interviu că Săpunaru ar fi dat mâna cu el. ”A dat și Cristi mâna cu mine. E normal, că e căpitanul Rapidului, suferă mult”.

Reclamă

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și