Închide meniul
EXCLUSIV

Decizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2024, 13:17

Reclamă
Decizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off

Decizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off

Dan Şucu, în tribuna Rapidului - Profimedia Images

Decizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off a venit după eşecul cu Universitatea Craiova, 1-2, în urma căruia giuleştenii sunt pe locul 5 în Liga 1, la 20 de puncte de campioana FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului cu oltenii, au existat două momente tensionate. Paul Iacob a sărit la bătaie cu un fan al feroviarilor, iar Cristi Săpunaru l-a lăsat pe Bogdan Lobonţ cu mâna întinsă.

Decizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off

Chiar şi în condiţiile în care Lobonţ nu are vestiarul de partea lui, conducerea Rapidului a ales ca fostul mare portar să rămână pe bancă până la finalul sezonului, unul chinuitor pentru fanii echipei lui Dan Şucu.

La vară, cel mai probabil, lucrurile se vor schimba şi Marius Şumudică este favorit să redevină antrenorul Rapidului, cu care va avea ca obiectiv câştigarea campionatului. Toni Conceicao e o altă variantă posibilă pentru Rapid.

Bogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru

Bogdan Lobonţ a fost lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru, la finalul meciului Rapid – Universitatea Craiova 1-2, partidă ce a adus încă un eşec pentru giuleşteni, ajunşi la 6 îngrângeri în play-off.

Reclamă

Bogdan Lobonţ a ajuns pe gazon pentru a încerca să-i încurajeze pe elevii săi. Pe căpitanul Săpunaru l-a găsit întins pe teren. Când i-a întins mâna pentru a se ridica, veteranul l-a lăsat cu mâna întinsă.

Săpunaru s-a ridicat singur şi a rămas cu privirea în jos, în timp ce fostul portar a plecat uimit de gestul elevului său, care spune totul despre situaţia încordată de la echipa ajunsă pe locul 5 în Liga 1, la 20 de puncte de liderul FCSB.

Lobonţ a susţinut la flash-interviu că Săpunaru ar fi dat mâna cu el. ”A dat și Cristi mâna cu mine. E normal, că e căpitanul Rapidului, suferă mult”.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și