Închide meniul

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”

Publicat: 1 mai 2024, 0:06

Reclamă
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica

Mihai Stoica şi Tudorel Stoica / Colaj Hepta

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a răspuns la declaraţiile oferite de legenda Stelei. S-a ferit totuşi să îl atace pe fostul mare jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudorel Stoica răbufnise imediat după ce FCSB a câștigat titlul. Acesta a menționat că numele actualei campioane reprezintă doar 4 litere din alfabet și a dat de înțeles că echipa lui Gigi Becali nu are nicio legătură cu echipa care câștiga Cupa Campionilor Europeni în anul 1986.

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica

Pentru mine, FCSB-ul nu există„, a fost declaraţia care l-a înfuriat pe conducătorul campioanei din Liga 1. MM a postat o imagine cu o scenografie a fanilor de la FCSB şi a avut un mesaj pentru fostul internaţional.

Trăiești o mare dezamăgire când descoperi că oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total.

Tudorel Stoica spune că echipa noastră n-a jucat cine știe ce. Tot Tudorel Stoica spune că nu se uita la meciurile noastre pentru că… nu existam. S-a uitat spre final, când a sperat că se va întâmpla ceva. S-a întâmplat.

Reclamă
Reclamă 4

Cu toate astea, pentru mine rămâne cel mai important căpitan din istoria Stelei și – alături de Dumitru, Iordănescu, Marcel Răducanu – fotbalistul pentru care am devenit suporterul acestei superechipe.

Toate aceste sentimente sunt amplificate de o pornire de patriotism local. Până la urmă, un gălățean a purtat banderola în cel mai strălucitor sezon european din istoria fotbalului românesc.

P.S. Din fotografie reiese faptul că această echipă… există!„, a reacţionat Mihai Stoica pe reţelele sociale.

Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul

Fostul mare jucător a vorbit despre succesul celor de la FCSB și a ținut să menționeze faptul că aceștia ar putea rata total cupele europene, în sezonul viitor.

Să vedem ce se întâmplă în calificările pentru Champions League, s-ar putea să nu reușească să nu intre în nicio competiție europeană.

Nu vreau să vorbesc despre FCSB, vă spun sincer, pentru mine FCSB-ul nu există. E o echipă care n-are nume. Numele de FCSB sunt patru litere ale alfabetului. Nu semnifică nimic. Dacă FCSB-ul e Steaua, Steaua cine este dacă ei spun că sunt Steaua? Sunt două lucruri diferite. La noi, totul e posibil. Sunt multe lucruri care n-au logică.

Să-i lăsăm să se bucure că sunt campioni, au câștigat campionatul, foarte bine. Să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a spus Tudorel Stoica, potrivit sport.ro.

Va ieşi naţionala României din grupe la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:20 10 iun.

VIDEO & FOTOReportaj EXCLUSIV din Germania. România va sta în „Micul Paris” al nemţilor, acolo unde trăiesc 2.000 de români

23:20 10 iun.

Robert Lewandowski s-a accidentat cu 6 zile înainte de debutul la EURO 2024! Dezastru total pentru polonezi

22:42 10 iun.

Viorel Moldovan a refuzat o rivală înainte de a semna cu Rapid: „A avut de ales”. Ce putere va avea în Giuleşti

22:16 10 iun.

Kevin De Bruyne şi Romelu Lukaku, avertisment pentru adversarele Belgiei înainte de EURO 2024: „Jucăm foarte diferit”

22:06 10 iun.

„Şi dacă nu facem puncte, tot e un bonus!” Verdict ferm înaintea debutului naţionalei României la EURO 2024

21:47 10 iun.

Simona Halep s-a reîntâlnit cu Darren Cahill! Mesaj superb pentru antrenorul australian: „Super-om”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 3 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 4 Au fost desemnaţi câştigătorii concursului „Hai, România!”, care vor merge la meciul România – Liechtenstein 5 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?” 6 Decizia radicală luată de fiul cel mare al lui Dan Şucu în privinţa Rapidului şi a fotbalului!
Citește și