Închide meniul

Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!”

Viviana Moraru Publicat: 3 mai 2024, 10:19

Reclamă
Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!

Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua

Marius Lăcătuş/ Hepta

Marius Lăcătuş a tras un semnal de alarmă pentru cei de la CSA Steaua. Fostul internaţional a declarat că situaţia echipei nu este deloc normală, dat fiind faptul că este al treilea sezon la rând în care nu au avut drept de promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a ratat play-off-ul Ligii a 2-a, în acest sezon. „Militarii” sunt acum pe primul loc în Grupa B a play-out-ului.

Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua

Marius Lăcătuş le cere explicaţii celor de la CSA Steaua. Acesta vrea să afle ce au de gând să facă oficialii cu echipa din Ghencea, date fiind şi rezultatele din acest an.

„Fiara” este convins că mulţi fani vor începe să o susţină pe FCSB, dacă situaţia de la CSA Steaua nu se va schimba. Acesta îşi doreşte ca un oficial al Ministerului să iasă public pentru a explica ceea ce se întâmplă la echipă.

„În ceea ce privește Steaua, eu am mai spus-o de ‘n’ ori. Parcă de acolo nimeni nu-și asumă responsabilitatea de a ieși să spună ce au de gând să facă cu această echipă.

Reclamă
Reclamă

Sunt foarte mulți suporteri steliști, dat atât timp cât nu există un plan de viitor, sigur că lumea încet-încet poate va renunța la ideea de a mai fi alături de Steaua.

Probabil vor fi alături de FCSB, dacă rezultatele vor veni în continuare, poate vreo calificare în cupele europene, în grupe… Lumea poate ar bascula.

Mă refer la lumea care este neutră, nu mă refer la suporterii adevărați ai Stelei, cei din Peluza Sud. Mi-aș dori ca cineva din Minister, cineva din cadrul clubului, iar aici cel mai în temă să spună aceste lucruri ar fi comandantul clubului, să dea o declarație, să iasă cu ceva public.

Reclamă

Atunci să vedem și noi ce se dorește să se facă cu această echipă, pentru că al fi al treilea an când ei nu au drept de promovare, nu? Nu mi se pare un lucru deloc normal”, a declarat Marius Lăcătuş, conform digisport.ro.

CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină

CSA Steaua a fost sancţionată de Comisia de Disciplină, după incidentele provocate de suporterii roş-albaştrilor la meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în prima etapă a play-out-ului din Liga 2.

Echipa din Ghencea va fi nevoită să joace fără spectatori la două meciuri de pe teren propriu. Mai mult, CSA Steaua a primit şi o amendă de aproape 17.000 de lei.

„ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu – CSA Steaua – În temeiul art. 54.2 şi 4 coroborat cu art. 82.2 din RD al FRF, clubul CSA Steaua se sancţionează cu măsura programării următoarelor 2 (două) jocuri fără spectatori şi penalitate de 16.875 lei”, se precizează în soluţia comisiei.

Cazul formaţiei CSA Steaua a fost încadrat de membrii comisiei la articolul 54 care prevede sancţiuni în cazul în care suporterii afişează inscripţii conţinând „sloganuri discriminatorii/denigratoare/rasiste/ xenofobe sau se fac vinovaţi de alte comportări de acest fel la un joc”.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și