Închide meniul

Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!”

Viviana Moraru Publicat: 3 mai 2024, 10:19

Reclamă
Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!

Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua

Marius Lăcătuş/ Hepta

Marius Lăcătuş a tras un semnal de alarmă pentru cei de la CSA Steaua. Fostul internaţional a declarat că situaţia echipei nu este deloc normală, dat fiind faptul că este al treilea sezon la rând în care nu au avut drept de promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a ratat play-off-ul Ligii a 2-a, în acest sezon. „Militarii” sunt acum pe primul loc în Grupa B a play-out-ului.

Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua

Marius Lăcătuş le cere explicaţii celor de la CSA Steaua. Acesta vrea să afle ce au de gând să facă oficialii cu echipa din Ghencea, date fiind şi rezultatele din acest an.

„Fiara” este convins că mulţi fani vor începe să o susţină pe FCSB, dacă situaţia de la CSA Steaua nu se va schimba. Acesta îşi doreşte ca un oficial al Ministerului să iasă public pentru a explica ceea ce se întâmplă la echipă.

„În ceea ce privește Steaua, eu am mai spus-o de ‘n’ ori. Parcă de acolo nimeni nu-și asumă responsabilitatea de a ieși să spună ce au de gând să facă cu această echipă.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt foarte mulți suporteri steliști, dat atât timp cât nu există un plan de viitor, sigur că lumea încet-încet poate va renunța la ideea de a mai fi alături de Steaua.

Probabil vor fi alături de FCSB, dacă rezultatele vor veni în continuare, poate vreo calificare în cupele europene, în grupe… Lumea poate ar bascula.

Mă refer la lumea care este neutră, nu mă refer la suporterii adevărați ai Stelei, cei din Peluza Sud. Mi-aș dori ca cineva din Minister, cineva din cadrul clubului, iar aici cel mai în temă să spună aceste lucruri ar fi comandantul clubului, să dea o declarație, să iasă cu ceva public.

Reclamă

Atunci să vedem și noi ce se dorește să se facă cu această echipă, pentru că al fi al treilea an când ei nu au drept de promovare, nu? Nu mi se pare un lucru deloc normal”, a declarat Marius Lăcătuş, conform digisport.ro.

CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină

CSA Steaua a fost sancţionată de Comisia de Disciplină, după incidentele provocate de suporterii roş-albaştrilor la meciul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în prima etapă a play-out-ului din Liga 2.

Echipa din Ghencea va fi nevoită să joace fără spectatori la două meciuri de pe teren propriu. Mai mult, CSA Steaua a primit şi o amendă de aproape 17.000 de lei.

„ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu – CSA Steaua – În temeiul art. 54.2 şi 4 coroborat cu art. 82.2 din RD al FRF, clubul CSA Steaua se sancţionează cu măsura programării următoarelor 2 (două) jocuri fără spectatori şi penalitate de 16.875 lei”, se precizează în soluţia comisiei.

Cazul formaţiei CSA Steaua a fost încadrat de membrii comisiei la articolul 54 care prevede sancţiuni în cazul în care suporterii afişează inscripţii conţinând „sloganuri discriminatorii/denigratoare/rasiste/ xenofobe sau se fac vinovaţi de alte comportări de acest fel la un joc”.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:56

Mădălina Amăistroaie și Alex Creț s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team Romania a ajuns la 95 de sportivi

15:44

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Lovitura reușită de echipa „Regelui”

15:38

„E regele nostru, icoana noastră!” Bănel Nicoliţă a răbufnit când a auzit că Gică Hagi este criticat: „M-am săturat de cârcotaşi”

15:36

Anglia – Slovenia și Danemarca – Serbia LIVE TEXT (22:00)! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

15:28

Franţa – Polonia şi Olanda – Austria LIVE TEXT (19:00). Lupta pentru optimi se dă între Austria şi Polonia

15:15

VIDEODenis Drăguș a fost prezentat oficial de Trabzonspor! Turcii i-au pregătit un video de senzație românului!

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și