Închide meniul
Video

Gigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu. Vreau să jucăm cu Manchester City”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 mai 2024, 20:57 / Actualizat: 14 mai 2024, 18:38

Reclamă

Gigi Becali a făcut show total la Arena Naţională. Becali şi-a făcut planul pentru sezonul viitor şi a anunţat că îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid. De Dan Petrescu nu se teme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a mai spus că îşi doreşte să joacă în grupele Champions League cu Manchester City. Una dintre fiicele sale este fană a echipei lui Guardiola.

Gigi Becali, show total la Arena Naţională

Să vedem ce fac acum. Vine Lucescu, nu vine. Vreau să vină Lucescu. Dar nu cred că vine, din ce am văzut. Petrescu? El e mizilic pentru mine. Lucescu e scump. Dacă vrei să-l iei trebuie să dai bani mulți.

Eu nu dau, de ce? Eu dau, dar trebuie să fac ca mine. El face? Dacă nu face ca mine, nu am nevoie nici de 7 Lucescu. E bucurie mare. Asta e bucuria lor, dar eu tot timpul trebuie să gândesc mai departe.
Gândul meu e deja la formula de echipă, tragerea la sorți, Liga Campionilor, unde se câștigă banii. Nu e vorba că vreau bani. Eu spun și vreau să câștig bani că să îi bucur pe ei. Nu sunt lacom.

Trebuie să ai bani ca să poți să te bați cu Manchester City. Nu ca să-i bați, că nu poți să-i bați, dar măcar să ajungi să joci cu ei. Prima tragere va fi Manchester City. Așa i-am promis fetei mele că ține cu Manchester City. Cu ei vreau să cădem în grupe„, a spus Gigi Becali la Arena Naţională.

Reclamă
Reclamă 4

Arena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani

Arena Naţională a fost colorată în roşu-albastru la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj. Fanii au pregătit o scenografie impresionantă la duelul la finalul căruia jucătorii lui Elias Charalambous vor primi trofeul de campioni.

Înainte de fluierul de start al partidei, Arena Naţională a fost colorată în culorile FCSB-ului, toţi fanii prezenţi pe stadion fiind parte din coregrafia specială pregătită pentru acest meci. În peluză a fost afişat şi un banner special, care îl înfăţişa pe Darius Olaru, ridicând trofeul de campion.

„România e roş-albastră”, a fost mesajul afişat de fanii FCSB-ului. În mijlocul tribunei a doua şi a peluzei au fost câteva sectoare colorate şi în galben.

La finalul partidei de pe Arena Naţională, jucătorii de la FCSB vor primi trofeul şi medaliile de campioni. Ulterior, vor face un tur prin Bucureşti pentru a sărbători primul titlu cucerit după o pauză de nouă ani.

Reclamă

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

S-au doborât recorduri în Germania – Scoţia 5-1, meciul de debut de la EURO 2024! Starurile lui Nagelsmann au fost de neoprit

0:02

Niclas Fullkrug a marcat un gol de senzaţie în Germania – Scoţia 5-1! Atacantul a avut şi o reuşită anulată cu VAR

23:50 14 iun.

Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!

23:39 14 iun.

VideoAdina Diaconu şi Maria Xiao au cucerit bronzul la dublu feminin! WTT Star Contender Ljubljana 2024, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

23:06 14 iun.

Tricourile jucătorilor naţionalei din meciul cu Ucraina vor fi vândute într-o licitaţie extraordinară! Fondurile vor fi donate

23:02 14 iun.

VideoJucătorii lui Edi Iordănescu pot sărbători victoriile de la EURO 2024 într-o cramă veche de 896 de ani! Imagini spectaculoase

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și