Închide meniul

„A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 mai 2024, 23:21

Reclamă
„A fost cireaşa de pe tort! Gică Hagi, devastat după „remontada Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege

Belgienii, reacţie acidă după ce Gică Hagi a prezis că România va ajunge în semifinale la EURO 2024

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gică Hagi a fost devastat după „remontada” Universităţii Craiova din meciul cu Farul, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. „Regele” şi-a găsit cu greu cuvintele la finalul partidei în care Alex Mitriţă a reuşit un hat-trick în poarta lui Buzbuchi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a condus-o cu 3-0 pe Universitatea Craiova. Louis Munteanu a reuşit o „dublă”, iar Queiros a mărit proporţiile scorului. Nimic nu anunţa „remontada” incredibilă a oltenilor. Alex Mitriţă a reuşit un hat-trick fabulos şi a ajutat gruparea din Bănie să smulgă un punct. Mai mult decât atât, echipa „Regelui” a fost aproape de a primi încă un gol la ultima fază, în minutul 90+9.

Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova

La finalul meciului, Gică Hagi a pus tunurile pe jucătorii introduşi în timpul meciului. Urmează o vară încinsă la Ovidiu.

Fotbalul te pedepseşte. În momentele importante nu am fost acolo! De ce? Cred eu că nu eşti o echipă… cât am alergat toţi, a mers, după schimbările pe care le-am făcut nu au adus putere. Îmi pare rău. Tot ce s-a făcut anul ăsta… Fotbalul e făcut din greşeli, s-au făcut greşeli mari.

Nu poate să fie nicio mulţumire sufletească, se termină anul iar unii au rămas datori. Nu şi-au făcut treaba. Unde mergi? Intri pe teren şi nu ţi-ai făcut treaba. Din păcate… eu am făcut schimbările, am arătat că nu am fost inspirat, că eu le-am făcut. Voi vedea şi voi reflecta. Sper să ghicesc schimbările, dar acum nu a mers. Dar nu cred, rămân la ideea că nu toţi erau cum trebuiau să fie pentru a câştiga un meci. A fost cireaşa de pe tort… toate meciurile importante, am avut 4 meciuri aici în care am fost egalaţi pe final. Numai în pielea mea să nu fi fost!

Reclamă
Reclamă

Clar că va fi un raport! Vom vedea, o să facem o evaluare şi cu siguranţă trebuie să schimbăm ceva. Trebuie făcut. Eu de două lucruri sunt supărat… jucătorii foarte mulţi din prima etapă accidentaţi. Nicio săptămână, nicio lună! Doi… momentele importante le-am pierdut. Jucând foarte bine până la un moment dat şi apoi am pierdut pe final. Astăzi a fost cireaşa de pe tort. Aceleaşi meciuri, cu Hermannstadt, cu Botoşani, cu Rapidul. Cei care au intrat nu au adus nimic, toţi care sunt! Ăsta e fotbalul, fotbalul aşteaptă greşeală. Nu putem face greşelile pe care le-am făcut în ultimele 20 de minute. E greu, sunt la cald! Mă doare mult, dar asta e.

A trecut anul, a fost frumos afară, s-a plătit bine, i-am respectat. Eu nu am luat jucători care i-am luat jos, nu sus… şi acum nu mă mai pot înţelege cu ei„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Rovaldinho, Dussaut, Nedelcu, Nicolas Popescu şi Dănuleasă sunt jucătorii care au fost introduşi pe teren de Gică Hagi după pauză.

Reclamă

Farul a ratat orice şansă de a mai încheia sezonul pe podiumul Ligii 1. Fosta campioană este pe locul 4, cu 36 de puncte.

Farul – Universitatea Craiova 3-3

Farul a remizat cu Universitatea Craiova, scor 3-3. Golurile au fost marcate de Munteanu (35 – penalti, 52) şi Queiros (55) pentru Farul, respectiv Mitriţă (77 – penalti, 90 şi 90+7 – penalti) pentru craioveni.

Farul: Buzbuchi – Sîrbu (Dănuleasa – 58), M.Popescu, Marins, Ganea (Nedelcu -77) – Vînă, Queiros, Grameni – Grigoryan (Dussaut – 76), Munteanu (Rivaldinho – 76), Andronache (N. Popescu – 83). Antrenor: Gheorghe Hagi

Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu (Soiri – 85), Zajkov, Silva, Bancu – Creţu (Koljic – 90+1), Anzor – Danciu (Bana – 62), Mitriţă, Houri (Markovic -62) – Ivan. Antrenor: Constantin Gâlcă

Meciul a fost arbitrat de Andrei Chivulete, ajutat de Eugen Sebastian Gheorghe şi Andrei Constantinescu.

În Camera VAR s-au aflat Ovidiu Haţegan şi Cristina Trandafir. Rezervă a fost Iulian Dima, iar observatori Alexandru Deaconu şi Ioan Mironaş.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și