Închide meniul

Gian Piero Gasperini, după Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Este un sentiment minunat. Băieţii au fost incredibili”

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2024, 9:04 / Actualizat: 24 mai 2024, 14:27

Reclamă
Gian Piero Gasperini, după Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Este un sentiment minunat. Băieţii au fost incredibili

Gian Piero Gasperini, după Atalanta - Bayer Leverkusen 3-0

Gian Piero Gasperini, după Atalanta - Bayer Leverkusen 3-0 - Profimedia Images

Gian Piero Gasperini a declarat, miercuri seară, că echipa sa a meritat să câştige finala Europa League, subliniind că jucătorii săi au fost incredibili în meciul Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este un sentiment minunat. Băieţii au fost incredibili, performanţa pe care au avut-o în această seară a fost fantastică. Nu poţi doar să te aperi într-un astfel de meci.

Gian Piero Gasperini, după Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0

Ştiam că ei sunt foarte puternici în atac, dar poate nu la fel de puternici atunci când îi forţezi să se apere. Şi totul a mers bine de la început. Mai mult decât orice, contează modul în care am făcut-o. Am meritat absolut să câştigăm”, a declarat Gasperini.

La 66 de ani şi după 8 ani în care a pregătit Atalanta, Gasperini a reuşit să câştige primul trofeu din cariera sa de antrenor.

Atalanta a învins-o, miercuri seară, la Dublin, cu scorul de 3-0, pe Bayer Leverkusen, şi a câştigat în premieră Europa League. Finala a fost arbitrată de Istvan Kovacs. Pentru Leverkusen este prima înfrângere din sezonul 2023/2024.

Reclamă
Reclamă 4

Bayer Leverkusen a ratat „dubla” istorică

De cealaltă parte, Bayer Leverkusen a ratat „dubla” istorică! Echipa lui Xabi Alonso a fost învinsă de Atalanta în finala Europa League! De asemenea, echipa din Germania și-a încheiat și seria fabuloasă de invincibilitate.

După eșecul din finala Europa League, Bayer Leverkusen a ratat o ocazie importantă de a termina sezonul fără înfrângere. Echipa lui Xabi a adunat 51 de partide fără înfrângere, în toate competițiile, până la duelul de la Dublin.

Reclamă

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:37

Gabi Balint a analizat prestația tricolorilor din Belgia – România 2-0! Care îi este singurul regret

20:30

Jucătorul remarcat de Dorinel Munteanu, după ce România a fost învinsă de Belgia: „A fost formidabil!”

19:44

Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „E ca şi luat!” Salariul pe care îl oferă

19:42

„Sub valoarea lui!” Cosmin Contra, verdict despre prestația lui Nicolae Stanciu din Belgia – România 2-0!

19:34

„Va face România blat cu Slovacia?” Mihai Stoichiță nu a stat pe gânduri și a răspuns direct!

19:31

VideoScene şocante în timpul meciului lui ACS Dinamo! Un jucător s-a prăbuşit inconştient pe teren! Ambulanţa a intervenit de urgenţă

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și