Închide meniul

Gian Piero Gasperini, după Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Este un sentiment minunat. Băieţii au fost incredibili”

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2024, 9:04 / Actualizat: 24 mai 2024, 14:27

Reclamă
Gian Piero Gasperini, după Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Este un sentiment minunat. Băieţii au fost incredibili

Gian Piero Gasperini, după Atalanta - Bayer Leverkusen 3-0

Gian Piero Gasperini, după Atalanta - Bayer Leverkusen 3-0 - Profimedia Images

Gian Piero Gasperini a declarat, miercuri seară, că echipa sa a meritat să câştige finala Europa League, subliniind că jucătorii săi au fost incredibili în meciul Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este un sentiment minunat. Băieţii au fost incredibili, performanţa pe care au avut-o în această seară a fost fantastică. Nu poţi doar să te aperi într-un astfel de meci.

Gian Piero Gasperini, după Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0

Ştiam că ei sunt foarte puternici în atac, dar poate nu la fel de puternici atunci când îi forţezi să se apere. Şi totul a mers bine de la început. Mai mult decât orice, contează modul în care am făcut-o. Am meritat absolut să câştigăm”, a declarat Gasperini.

La 66 de ani şi după 8 ani în care a pregătit Atalanta, Gasperini a reuşit să câştige primul trofeu din cariera sa de antrenor.

Atalanta a învins-o, miercuri seară, la Dublin, cu scorul de 3-0, pe Bayer Leverkusen, şi a câştigat în premieră Europa League. Finala a fost arbitrată de Istvan Kovacs. Pentru Leverkusen este prima înfrângere din sezonul 2023/2024.

Reclamă
Reclamă 4

Bayer Leverkusen a ratat „dubla” istorică

De cealaltă parte, Bayer Leverkusen a ratat „dubla” istorică! Echipa lui Xabi Alonso a fost învinsă de Atalanta în finala Europa League! De asemenea, echipa din Germania și-a încheiat și seria fabuloasă de invincibilitate.

După eșecul din finala Europa League, Bayer Leverkusen a ratat o ocazie importantă de a termina sezonul fără înfrângere. Echipa lui Xabi a adunat 51 de partide fără înfrângere, în toate competițiile, până la duelul de la Dublin.

Reclamă

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și