Închide meniul
Foto

Antena 1 a câştigat Cupa Presei 2024. Victorie zdrobitoare, cu 5-0, în finala competiţiei

Publicat: 26 mai 2024, 19:20

Reclamă
Antena 1 a câştigat Cupa Presei 2024. Victorie zdrobitoare, cu 5-0, în finala competiţiei

Antena 1 a câştigat Cupa Presei 2024

Antena 1 a câştigat Cupa Presei 2024

Antena 1 a câştigat Cupa Presei 2024, după o evoluţie fără greşeală, pe toată durata competiţiei organizate la Năstase & Marica Sports Club Bucureşti, în acest weekend.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În marea finală, colegii noştri au învins Digi Sport cu un sever 5-0. Mai ales dacă ţinem cont că din lotul adversarilor au făcut parte Ionuţ Badea şi Andrei Cristea. A fost 3-0 încă de la pauză, celelalte goluri venind natural în repriza secundă.

Antena 1 a câştigat Cupa Presei 2024

Pentru a ajunge în marea finală, Antena 1 a trecut de Metropola TV, cu 10-0. De cealaltă parte, Digi Sport a învins Fanatik, cu 8-1. De specificat că din echipa învinşilor nu au făcut parte vedetele Giani Kiriţă şi Bănel Nicoliţă.

În prima fază, a grupelor, Antena 1 a dispus de Orange TV, cu 3-2 şi de Gazeta Sporturilor, cu 5-4. Astfel, pentru a pune mâna pe trofeu, Antena 1 a obţinut patru victorii în patru meciuri, ultimele două fiind şi fără gol primit.

După cum era de aşteptat, cel mai bun jucător al turneului a făcut parte din echipa învingătoare. Chiar dacă organizatorilor le-a fost extrem de greu să aleagă un singur fotbalist, premiul pentru „Jucătorul Turneului” i-a revenit lui Mihai Zamfir.

Reclamă
Reclamă 4

Lotul Antenei 1 de la Cupa Presei 2024

Astfel, podiumul a fost format Antena 1, Digi Sport şi Fanatik. Ultimii au dispus în meciul pentru medaliile de bronz de Metropola TV, cu 6-5. Felicitări tuturor participanţilor şi ne vedem la anul, când ne vom apăra trofeul!

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și