Închide meniul

U Cluj rămâne fără 11 jucători în această vară! Marele semn de întrebare, după ratarea calificării în Conference League

Alex Masgras Publicat: 27 mai 2024, 16:00

Reclamă
U Cluj rămâne fără 11 jucători în această vară! Marele semn de întrebare, după ratarea calificării în Conference League

U Cluj rămâne fără 11 jucători în această vară! Marele semn de întrebare, după ratarea calificării în Conference League

Ioan Ovidiu Sabău, în timpul unui meci / Profimedia

U Cluj rămâne fără 11 jucători în această vară. Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a pierdut barajul pentru preliminariile Conference League, cu Universitatea Craiova. Formaţia lui Constantin Gâlcă s-a impus la loviturile de departajare, după un meci nebun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După această înfrângere, cel puţin 11 jucători îşi încheie socotelile cu „şepcile roşii”.

U Cluj rămâne fără 11 jucători în această vară! Marele semn de întrebare, după ratarea calificării în Conference League

Iliev, Piţian şi Daniel Popa se numără printre primii plecaţi de la U Cluj, în timp ce Roguljic, Pănoiu şi Marco Rus sunt la final de împrumut la formaţia clujeană.

Gabriel Simion îşi încheie contranctul, în timp ce jucători precum Filip Ilie, Tescan, Petelu şi Doukoure nu vor mai continua la echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, potrivit sport.ro.

În ceea ce îl priveşte pe Alex Chipciu, viitorul acestuia se află sub semnul întrebării. Veteranul „şepcilor roşii” este dorit de Gigi Becali la FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Ovidiu Sabău anunţă revoluţia la U Cluj după ratarea Conference League

Ovidiu Sabău anunţă revoluţia la U Cluj după ratarea Conference League. Ardelenii au pierdut la penalty-uri prezenţa în Europa, împotriva Universităţii Craiova. Vor pleca mai mulţi jucători, anunţă Sabău.

„Din păcate, am fost din nou acolo, e a doua oară când ratăm la penalty-uri şi nu mergem mai departe. E dezamăgire mare, toţi sunt foarte afectaţi. Aveam posibilitatea să facem istorie, era important pentru viitorul acestui club, pentru viitorul nostru.

Efectiv nu am vrut să privesc penalty-urile. În unele momente, am avut un sezon bun. Am fost la un pas de play-off. Am ratat fără să avem un joc spectaculos. Cu Voluntari am ratat o ocazie imensă. Cu multe momente bune, frumoase, dar şi cu momente mai puţin plăcute.

Reclamă

La cald, nu vreau să iau decizii. Mâine vom avea o discuţie, vom decide cine va rămâne şi cine va pleca. Trebuie să fim atenţi, fără sentimente, emoţional. Pentru mine, este un eşec. E un obiectiv ratat. Eu sunt foarte dezamăgit”, a spus Sabău, citat de digisport.ro.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

19:09

FCSB, victorie la limită în al doilea amical al verii! Marius Ştefănescu, în premieră titular

18:56

VIDEOAntrenamentele din Porsche Supercup din Austria au fost LIVE, în AntenaPLAY! Cursa va fi duminică, de la 12:45

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și