Închide meniul

U Cluj rămâne fără 11 jucători în această vară! Marele semn de întrebare, după ratarea calificării în Conference League

Alex Masgras Publicat: 27 mai 2024, 16:00

Reclamă
U Cluj rămâne fără 11 jucători în această vară! Marele semn de întrebare, după ratarea calificării în Conference League

U Cluj rămâne fără 11 jucători în această vară! Marele semn de întrebare, după ratarea calificării în Conference League

Ioan Ovidiu Sabău, în timpul unui meci / Profimedia

U Cluj rămâne fără 11 jucători în această vară. Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a pierdut barajul pentru preliminariile Conference League, cu Universitatea Craiova. Formaţia lui Constantin Gâlcă s-a impus la loviturile de departajare, după un meci nebun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După această înfrângere, cel puţin 11 jucători îşi încheie socotelile cu „şepcile roşii”.

U Cluj rămâne fără 11 jucători în această vară! Marele semn de întrebare, după ratarea calificării în Conference League

Iliev, Piţian şi Daniel Popa se numără printre primii plecaţi de la U Cluj, în timp ce Roguljic, Pănoiu şi Marco Rus sunt la final de împrumut la formaţia clujeană.

Gabriel Simion îşi încheie contranctul, în timp ce jucători precum Filip Ilie, Tescan, Petelu şi Doukoure nu vor mai continua la echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, potrivit sport.ro.

În ceea ce îl priveşte pe Alex Chipciu, viitorul acestuia se află sub semnul întrebării. Veteranul „şepcilor roşii” este dorit de Gigi Becali la FCSB.

Reclamă
Reclamă 4

Ovidiu Sabău anunţă revoluţia la U Cluj după ratarea Conference League

Ovidiu Sabău anunţă revoluţia la U Cluj după ratarea Conference League. Ardelenii au pierdut la penalty-uri prezenţa în Europa, împotriva Universităţii Craiova. Vor pleca mai mulţi jucători, anunţă Sabău.

„Din păcate, am fost din nou acolo, e a doua oară când ratăm la penalty-uri şi nu mergem mai departe. E dezamăgire mare, toţi sunt foarte afectaţi. Aveam posibilitatea să facem istorie, era important pentru viitorul acestui club, pentru viitorul nostru.

Efectiv nu am vrut să privesc penalty-urile. În unele momente, am avut un sezon bun. Am fost la un pas de play-off. Am ratat fără să avem un joc spectaculos. Cu Voluntari am ratat o ocazie imensă. Cu multe momente bune, frumoase, dar şi cu momente mai puţin plăcute.

Reclamă

La cald, nu vreau să iau decizii. Mâine vom avea o discuţie, vom decide cine va rămâne şi cine va pleca. Trebuie să fim atenţi, fără sentimente, emoţional. Pentru mine, este un eşec. E un obiectiv ratat. Eu sunt foarte dezamăgit”, a spus Sabău, citat de digisport.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și