Închide meniul

Viitorul lui Zeljko Kopic, pus sub semnul întrebării după ce Dinamo a rămas în Liga 1: „E o problemă! Mă așteptam la mai mult”

Alex Ioniță Publicat: 27 mai 2024, 22:57

Reclamă
Viitorul lui Zeljko Kopic, pus sub semnul întrebării după ce Dinamo a rămas în Liga 1: „E o problemă! Mă așteptam la mai mult

Viitorul lui Zeljko Kopic, pus sub semnul întrebării după ce Dinamo a rămas în Liga 1!

Zeljko Kopic, în timpul unui meci / Profimedia Images

Viitorul lui Zeljko Kopic a fost pus sub semnul întrebării după ce Dinamo a rămas în Liga 1! Fostul internațional Basarab Panduru a vorbit despre problemele „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a rămas în Liga 1 după ce a trecut de Csikszereda, în dublă manșă, cu scorul general de 2-0 (2-0 și 0-0). Ambele partide din dubla manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1 s-au văzut în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Viitorul lui Zeljko Kopic, pus sub semnul întrebării după ce Dinamo a rămas în Liga 1!

Basarab Panduru este de părere că Dinamo ar trebui să ia în calcul demiterea lui Zeljko Kopic.

Fostul internațional a spus că antrenorul poate să nu fie potrivit pentru echipa alb-roșie, având în vedere că Dinamo a pierdut multe meciuri în ultimele minute, în momente în care „câinii” aveau nevoie de puncte.

„Aşa au spus ei, că dacă ţine echipa în prima ligă, prelungesc contractul. Eu mă aşteptam la mai mult. Mi se pare că în play-out, cu jucătorii pe care-i aveai, deja antrenaţi, deja se cunoşteau, ei trebuiau să joace fotbal.

Reclamă
Reclamă

Ok, au fost situaţii când au pierdut puncte după minutul 90, dar şi acolo e o problemă, că au fost cinci astfel de meciuri. Să nu găseşti să repari cumva… mi se par cam multe meciuri. Ai câştigat al nouălea meci şi ai ajuns cu noroc mare de tot la baraj.

Mi se pare că trebuie discutat viitorul lui Kopic. Când vine partea a doua, când au deja trei luni cu tine, când trebuie să joci, atunci nu mai câştigi niciun meci şi sunt multe cazuri la noi”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Zeljko Kopic a tras concluziile, după ce Dinamo a rămas în Liga 1

Zeljko Kopic a tras concluziile, după ce Dinamo a rămas în Liga 1, după barajul cu Csikszereda. Antrenorul „câinilor” a transmis că echipa şi-a atins obiectivul stabilit la începutul sezonului, mărturisind că este mulţumit de rezultatul înregistrat.

Reclamă

Dinamo şi-a asigurat menţinerea în Liga 1, după barajul cu Csikszereda. „Câinii” au câştigat cu 2-0, la general, însă au suferit în duelul retur, încheiat cu scorul de 0-0.

„Sunt mulţumit că am rămas în Liga 1. Nu am jucat bine pe plan ofensiv, am vut probleme când am încercat să menţine posesia. Nu a fost uşor deloc. Am încercat să ne menţinem concentrarea, dar sunt mulţumit, îi înţeleg pe jucători. Nu e momentul să discut despre viitorul meu.

Trebuie să fim fericiţi că ne-am atins obiectivul, e al patrulea sezon la rând când clubul are probleme. Trebuie să discutăm despre tot, să dăm tot ce putem să evităm astfel de situaţii, să nu mai jucăm astfel de meciuri. Când iei în considerare contextul, e un succes că am rămas.

Cred că a fost o situaţie grea, toată lumea ştie că Dinamo nu trebuie să fie aici. Vreau să spun că Ovidiu Burcă este parte din acest succes, să-i spunem succes. E parte din asta. Şi eu am dat totul, sunt mulţumit pentru moment, dar trebuie să vedem ce putem face în continuare”, a declarat Zeljko Kopic, conform digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:45

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Casa Pia – Guimaraes se joacă ACUM. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și