Închide meniul

Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă pleacă la Beşiktaş!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2024, 21:09

Reclamă
Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă pleacă la Beşiktaş!

Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă pleacă la Beşiktaş!

Răzvan Lucescu/ Profimedia Images

Răzvan Lucescu a răspuns la întrebarea dacă pleacă la Beşiktaş. Echipa turcă l-a trecut pe lista scurtă pe câştigătorul titlului în Grecia. Şi croatul Slaven Bilic se mai afla pe lista echipei din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a evitat să vorbească despre acest subiect. Presa din Turcia a scris că fiul lui Mircea Lucescu ar fi refuzat-o pe echipa cu care tatăl său a luat titlul.

Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă pleacă la Beşiktaş!

Nu îmi place să vorbesc. Sunt la PAOK, punct!”, a spus Răzvan Lucescu la digisport.ro.

Jurnalistul turc Umut Eken, de la Fanatik.com, a transmis pe contul său de X (fostul Twitter) că Beşiktaş i-a făcut o propunere lui Răzvan Lucescu, dar că antrenorul român ar fi refuzat-o.

De altfel, Răzvan Lucescu a dat o altă declaraţie din care se înţelege că îşi doreşte să rămână la campioana Greciei. ”Vreau să merg cu PAOK în Liga Campionilor”, a mai declarat Răzvan Lucescu, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Anterior, s-a aflat că preşedintele lui Beşiktaş, Hasan Arat, a venit la Bucureşti pentru a negocia cu Răzvan Lucescu. Antrenorul lui PAOK are o clauză de reziliere de 4 milioane de euro pentru echipele care nu sunt dintr-unul din primele 5 campionate ale Europei: Anglia, Spania, Italia, Germania și Franța.

Pentru o echipă dintr-unul din primele 5 campionate ale Europei clauza este mai mică, de 2 milioane de euro.

Răzvan Lucescu, verdict despre şansele României la EURO 2024: „De asta avem nevoie pentru a face performanţă!”

Răzvan Lucescu a oferit un verdict despre şansele României la EURO 2024. Antrenorul care a făcut-o campioană pe PAOK s-a declarat încrezător, mărturisind că „tricolorii” au şanse să iasă din grupe.

Reclamă

Până la turneul final din Germania, România va disputa două partide amicale, cu Bulgaria şi cu Liechtenstein. Duelul „tricolorilor” cu Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, pe 7 iunie.

Răzvan Lucescu a tras concluziile şi a declarat că grupul unit care s-a creat în lotul naţionalei poate fi un avantaj la EURO 2024. Acesta a amintit de cazul Italiei, care a reuşit să câştige să câştige ultima ediţie a Campionatului European, deşi nu era cea mai bine cotată naţională.

Lucescu Jr a mai transmis că şi Belgia, cea mai bine cotată naţională din grupa României de la EURO, poate avea probleme la turneul final, probleme de care ar putea profita „tricolorii”.

„Se poate ajunge ca o echipă mică, aşa cum e România, să învingă o echipă mare”

„Cred că este o atmosferă bună, s-a creat un grup unit. Am avut senzația până acum că în jurul echipei s-a creat o atmosferă foarte frumoasă, de motivație, de unitate. Este nevoie de așa ceva pentru a face performanță la turneul final.

Asta s-a întâmplat și cu Italia când a câștigat Campionatul European. Nu era cea mai bună echipă, dar toată lumea o susținea. Nu au intrat cu o presiune deosebită, au intrat mai uniți, mai puternici.

Tot timpul când este această atmosferă, echipa este împinsă în sus. S-ar putea ca echipe ca Belgia să nu fie în cea mai bună situație, să aibă accidentări, probleme în cadrul echipei, așa cum s-a întâmplat și cu Elveția în grupa de calificare.

Așa se poate ajunge ca o echipă mai mică, aşa cum este România, să reușească să învingă o echipă mare. Se califică din grupe primele două, plus cele mai bune echipe de pe locul al treilea. Eu cred că ne calificăm”, a declarat Răzvan Lucescu, conform gsp.ro.

 

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și