Închide meniul

Preşedintele lui Beşiktaş a venit la Bucureşti să negocieze cu Răzvan Lucescu: „Ar putea să-i achite clauza”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2024, 19:57

Reclamă
Preşedintele lui Beşiktaş a venit la Bucureşti să negocieze cu Răzvan Lucescu: „Ar putea să-i achite clauza

Preşedintele lui Beşiktaş a venit la Bucureşti să negocieze cu Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Preşedintele lui Beşiktaş a venit la Bucureşti să negocieze cu Răzvan Lucescu. Hasan Arat a sosit în capitala României pentru a discuta cu antrenorul care a obţinut un nou titlu cu PAOK.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu are o clauză de reziliere de 4 milioane de euro. Antrenorul român declara că orice echipă îl doreşte trebuie să discute cu patronul lui PAOK, Ivan Savvidis.

Preşedintele lui Beşiktaş a venit la Bucureşti să negocieze cu Răzvan Lucescu: „Ar putea să-i achite clauza”

Cred că ar putea să-i achite clauza de șapte milioane. Patru (n.r. milioane) e? Și mai ușor de plătit pentru un club ca Beșiktaș. L-au vrut și pe Mourinho, Fenerbahce încă îl vrea, am văzut niște știri.

La Beșiktaș ar avea de pus bazele, nu merge la un club… În ultimii trei ani, s-a zbătut. Cu Galatasaray e greu să te bați acum, Fenerbahce e o forță, cel puțin financiar. Ar avea nevoie de timp. Din moment ce ești cu PAOK la Champions League…”, a spus Daniel Pancu, la digisport.ro.

Mircea Lucescu, tatăl lui Răzvan, a cucerit un titlu cu Beşiktaş, în sezonul 2002-2003. Titlul a fost cucerit de „Il Luce” chiar în anul centenarului clubului. În afară de Răzvan Lucescu, Beşiktaş l-ar mai avea pe listă şi pe antrenorul croat Slaven Bilic.

Reclamă
Reclamă

O echipă a AntenaSport a făcut un reportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu, la Salonic, după ce antrenorul român a câştigat titlul cu PAOK. Fostul selecţioner a scris istorie în fotbalul din Grecia şi se pregăteşte deja pentru noul sezon. O vrea şi pe FCSB în grupa bogaţilor din UEFA Champions League.

PAOK o poate întâlni pe campioana României în turul doi al preliminariilor Ligii Campionilor. Fiul lui Mircea Lucescu nu îşi doreşte să dea atât de repede peste echipa lui Gigi Becali.

Reportaj exclusiv, de la Salonic, cu Răzvan Lucescu

Fostul antrenor al Rapidului a felicitat-o pe FCSB pentru ceea ce a reuşit în ultimii ani. A amintit de sacrificiile făcute de patron.

Reclamă

Mi-ar părea extraordinar de bine ca ambele echipe să meargă cât mai departe în Europa, ar fi fenomenal. Am mai spus-o şi anii trecuţi despre FCSB… o echipă care termină tot timpul pe locul doi, an după an, înseamnă că face o muncă extraordinară. Că acolo toată lumea se sacrifică. Patronul pentru că investeşte mult şi cumpără jucători.

Nu e uşor să faci rost de bani, să dai bani de la tine, să aduci jucătorii cei mai buni, să îi cauţi, să îi înţelegi. Să îi cunoşti, nu doar să vezi cum dau cu piciorul în minge. Calitatea unui jucător înseamnă foarte multe aspecte, nu doar tehnica lovirii balonului.

Faptul că anul acesta au câştigat, dovedeşte că Steaua (n.r. FCSB) a lucrat foarte bine, dar mai mult decât atât încununează toată această lungă perioadă cu o victorie. Ai nevoie și de această satisfacție a ridicării a unui trofeu”, a declarat Răzvan Lucescu pentru AntenaSport.

Razvan Lucescu o să savureze si la batranete titlurile castigate cu PAOK.

Este o medalie pe care o iubesc enorm. Nu numai asta, şii cealaltă. Şi aşa, uitându-mă în pahar, la coniac, undeva în faţa ochilor să văd toate aceste obiecte (n.r. medaliile), să îmi aduc aminte de fiecare moment pe care l-am trăit”, este visul antrenorului campioanei Greciei.

Victoria lui PAOK cu Aris, care i-a adus titlul lui Răzvan Lucescu, a fost în AntenaPLAY

Titlul câştigat pe arena rivalilor din Salonic, în direct în AntenaPLAY, i-a dat aripi lui Răzvan Lucescu.

Mă simt foarte lejer, ca un fluture care zboară aşa, prin văzduh. Când s-a terminat meciul, am simţit doar faptul că sunt campion şi parcă cineva mi-a luat din spinare 10 tone din greutate”, a mai spus Răzvan Lucescu.

Grecii l-au numit „Mourinho al săracului” dupa ce PAOK a luat titlul, având al patrulea buget în Grecia.

Astăzi eşti mare, cel mai mare, Dumnezeu, mâine ai un rezultat negativ, eşti cel mai slab, nu eşti bun de nimic, eşti invechit. Poimâine iar câştigi, eşti cel mai modern antrenor”, a declarat Lucescu Jr.

Jucătorii l-au rugat să danseze pe melodia „Made in Romania”.

Câteodată e nevoie să ajungi să te prosteşti şi ei să se simtă bine în felul acesta, că antrenorul a coborât la nivelul lor de distracţie”, a precizat antrenorul lui PAOK.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-2.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și