Închide meniul

Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă pleacă la Beşiktaş!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2024, 21:09

Reclamă
Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă pleacă la Beşiktaş!

Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă pleacă la Beşiktaş!

Răzvan Lucescu/ Profimedia Images

Răzvan Lucescu a răspuns la întrebarea dacă pleacă la Beşiktaş. Echipa turcă l-a trecut pe lista scurtă pe câştigătorul titlului în Grecia. Şi croatul Slaven Bilic se mai afla pe lista echipei din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a evitat să vorbească despre acest subiect. Presa din Turcia a scris că fiul lui Mircea Lucescu ar fi refuzat-o pe echipa cu care tatăl său a luat titlul.

Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă pleacă la Beşiktaş!

Nu îmi place să vorbesc. Sunt la PAOK, punct!”, a spus Răzvan Lucescu la digisport.ro.

Jurnalistul turc Umut Eken, de la Fanatik.com, a transmis pe contul său de X (fostul Twitter) că Beşiktaş i-a făcut o propunere lui Răzvan Lucescu, dar că antrenorul român ar fi refuzat-o.

De altfel, Răzvan Lucescu a dat o altă declaraţie din care se înţelege că îşi doreşte să rămână la campioana Greciei. ”Vreau să merg cu PAOK în Liga Campionilor”, a mai declarat Răzvan Lucescu, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Anterior, s-a aflat că preşedintele lui Beşiktaş, Hasan Arat, a venit la Bucureşti pentru a negocia cu Răzvan Lucescu. Antrenorul lui PAOK are o clauză de reziliere de 4 milioane de euro pentru echipele care nu sunt dintr-unul din primele 5 campionate ale Europei: Anglia, Spania, Italia, Germania și Franța.

Pentru o echipă dintr-unul din primele 5 campionate ale Europei clauza este mai mică, de 2 milioane de euro.

Răzvan Lucescu, verdict despre şansele României la EURO 2024: „De asta avem nevoie pentru a face performanţă!”

Răzvan Lucescu a oferit un verdict despre şansele României la EURO 2024. Antrenorul care a făcut-o campioană pe PAOK s-a declarat încrezător, mărturisind că „tricolorii” au şanse să iasă din grupe.

Reclamă

Până la turneul final din Germania, România va disputa două partide amicale, cu Bulgaria şi cu Liechtenstein. Duelul „tricolorilor” cu Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, pe 7 iunie.

Răzvan Lucescu a tras concluziile şi a declarat că grupul unit care s-a creat în lotul naţionalei poate fi un avantaj la EURO 2024. Acesta a amintit de cazul Italiei, care a reuşit să câştige să câştige ultima ediţie a Campionatului European, deşi nu era cea mai bine cotată naţională.

Lucescu Jr a mai transmis că şi Belgia, cea mai bine cotată naţională din grupa României de la EURO, poate avea probleme la turneul final, probleme de care ar putea profita „tricolorii”.

„Se poate ajunge ca o echipă mică, aşa cum e România, să învingă o echipă mare”

„Cred că este o atmosferă bună, s-a creat un grup unit. Am avut senzația până acum că în jurul echipei s-a creat o atmosferă foarte frumoasă, de motivație, de unitate. Este nevoie de așa ceva pentru a face performanță la turneul final.

Asta s-a întâmplat și cu Italia când a câștigat Campionatul European. Nu era cea mai bună echipă, dar toată lumea o susținea. Nu au intrat cu o presiune deosebită, au intrat mai uniți, mai puternici.

Tot timpul când este această atmosferă, echipa este împinsă în sus. S-ar putea ca echipe ca Belgia să nu fie în cea mai bună situație, să aibă accidentări, probleme în cadrul echipei, așa cum s-a întâmplat și cu Elveția în grupa de calificare.

Așa se poate ajunge ca o echipă mai mică, aşa cum este România, să reușească să învingă o echipă mare. Se califică din grupe primele două, plus cele mai bune echipe de pe locul al treilea. Eu cred că ne calificăm”, a declarat Răzvan Lucescu, conform gsp.ro.

 

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:53

„Nu va fi iubit” Marian Iancu, mesaj direct pentru Dan Șucu! Motivul pentru care niciun conducător nu va avea liniște în Giulești

20:27

Giovanni Becali, anunţ despre oferta Borussiei Dortmund pentru Dennis Man: „Ne-am întâlnit!” Detalii despre viitorul tricolorului

20:24

OFICIAL | Joselu a plecat de la Real Madrid! Florinel Coman este așteptat la noua echipă a eroului lui Carlo Ancelotti

19:41

Anunţ de ultimă oră despre situaţia biletelor de la România – Olanda! Răspunsul UEFA pentru FRF

19:23

„Așa aș juca” Marius Șumudică știe cum îl poate înlocui Edi Iordănescu pe Nicușor Bancu! Sfat prețios înainte de România – Olanda

19:22

„Aşa ceva nu a existat la nicio generaţie!” Detaliul remarcat la Edi Iordănescu, înainte de România – Olanda

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și