Închide meniul

Neil Lennon continuă „curățenia” la Rapid! Încă jucător este OUT: „Contractul a fost încheiat”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2024, 12:51

Reclamă
Neil Lennon continuă „curățenia la Rapid! Încă jucător este OUT: „Contractul a fost încheiat

Neil Lennon continuă "curățenia" la Rapid

Neil Lennon şi Dan Şucu / Facebook Rapid

Neil Lennon continuă „curățenia” la Rapid. După ce a renunțat la Dragoș Grigore și la Iulian Cristea, noul antrenor al giuleștenilor s-a mai despărțit de un jucător. Anunțul oficial a fost făcut pe site-ul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Kevin Soni (26 de ani) a fost reziliat. Camerunezul a rezistat mai puțin de un an în lotul Rapidului. Acesta semnase cu echipa lui Dan Șucu în luna septembrie.

Neil Lennon continuă „curățenia” la Rapid

Soni a apucat să joace numai 225 de minute în șase meciuri pentru Rapid. Atacantul are o cotă de piață de 450.000 de euro.

Contractul dintre Rapid și Kévin Soni a fost încheiat de comun acord, după numai 6 partide jucate în alb-vișiniu.

Atacantul camerunez a venit la Rapid în septembrie 2023, a bifat cinci meciuri în campionat și unu în Cupa României, fără să înscrie, iar la începutul anului a fost împrumutat în prima ligă israeliană, la Hapoel Ierusalim. Pentru Hapoel a marcat un gol în șapte meciuri.

Reclamă
Reclamă

Singura reușită a lui Soni pentru Rapid a venit în „amicalul” contra lui CS Tunari (4-2), din noiembrie„, se arată pe fcrapid.ro.

Este a cincea plecare de la Rapid după numirea lui Lennon. Alb-vișiniii s-au mai despărțit și de Cătălin Cîrjan (21 de ani) și Alexandru Albu (30 de ani), ale căror contracte au ajuns la final.

Jucătorul care a refuzat un transfer la Rapid!

Britanicii au dezvăluit cine este jucătorul care a refuzat un transfer la Rapid. Ross Graham, fundașul pe care Neil Lennon a pus ochii și a vrut să-l aducă în Giulești, a ales să spună pas unei mutări în Liga 1.

Reclamă

Ross Graham era o țintă a lui Neil Lennon, însă antrenorul s-a lovit de încă un refuz, după semnarea contractului cu Rapid, notează Daily Record. Fundașul central de 23 de ani a decis să continue în prima ligă din Scoția și și-a prelungit contractul cu Dundee United.

Stopperul scoțian a anunțat că își va prelungi contractul cu Dundee pe încă două sezoane, el fiind cel care a făcut anunțul oficial, mărturisind că nu a luat în calcul nicio altă variantă, în această vară.

„Iubesc clubul, orașul și fanii și mi s-a părut corect să-mi continui călătoria aici. Sezonul trecut a fost uimitor să readucem clubul acolo unde îi este locul, a fost cu adevărat special să fac parte din asta.

Antrenorul are un proiect foarte bun aici la care aștept să particip. Trebuie să mă străduiesc să obțin un loc de titular”, a transmis Ross Graham, conform sursei menționate anterior.

Și Stephen Welsh a fost pe „radarul” lui Neil Lennon, însă antrenorul nord-irlandez al Rapidului a fost refuzat și de acesta. Scoțienii notează că giuleștenii și-au dorit să-l transfere pe fundașul de 24 de ani de la Celtic chiar și sub formă de împrumut, însă acesta nu și-a dorit să semneze cu formația de sub Grant și va continua la campioana Scoției.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război?” Pep Guardiola, avertisment pentru Arsenal! Se încinge lupta la titlu din Premier League: „M-ai provocat?”

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și