Închide meniul
EXCLUSIV

Claudiu Niculescu e noul antrenor de la FC Voluntari

Dan Roșu Publicat: 5 iunie 2024, 12:49

Reclamă
Claudiu Niculescu e noul antrenor de la FC Voluntari

Claudiu Niculescu e noul antrenor de la FC Voluntari

Claudiu Niculescu, în timpul unui meci - Hepta

Claudiu Niculescu e noul antrenor de la FC Voluntari. Cele două părţi au ajuns la un numitor comun şi Claugol revine în fotbalul românesc după despărţirea de Şelimbăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Niculescu se întoarce astfel la echipa alături de care a câştigat singurele trofee din istoria clubului, Cupa României şi Supercupa României, în 2017.

Claudiu Niculescu e noul antrenor de la FC Voluntari

Claudiu Niculescu are ca obiectiv promovarea în Liga 1 după un sezon. Pentru asta, conducerea i-a dat asigurări că va avea pe mâini un lot competitiv, cu care să aibă şanse mari la revenirea în prima ligă.

Claudiu Niculescu s-a despărţit de Şelimbăr în urmă cu o lună. Echipa nu avea drept de promovare şi a încheiat play-off-ul pe locul trei, la egalitate cu Gloria Buzău.

Claudiu Niculescu revine după 6 ani

Claudiu Niculescu va reveni astfel la Voluntari, după şase ani. Acesta i-a antrenat pe ilfoveni în perioada aprilie 2017 – aprilie 2018, atunci când reuşea să aducă în vitrina clubului primele trofee din istorie.

Reclamă
Reclamă 4

Claudiu Niculescu îl va înlocui pe Florin Pîrvu pe banca lui Voluntari. Ilfovenii au retrogradat în Liga a 2-a, după înfrângerea din ultima etapă a play-out-ului, cu U Cluj.

După ce s-a despărţit de Şelimbăr, au existat zvonuri conform cărora Claudiu Niculescu ar urma să o preia pe Dinamo, echipă pentru care a scris istorie. Însă, „câinii” l-au confirmat în funcţia de antrenor pentru sezonul următor pe Zeljko Kopic.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și