Închide meniul
EXCLUSIV

Claudiu Niculescu e noul antrenor de la FC Voluntari

Dan Roșu Publicat: 5 iunie 2024, 12:49

Reclamă
Claudiu Niculescu e noul antrenor de la FC Voluntari

Claudiu Niculescu e noul antrenor de la FC Voluntari

Claudiu Niculescu, în timpul unui meci - Hepta

Claudiu Niculescu e noul antrenor de la FC Voluntari. Cele două părţi au ajuns la un numitor comun şi Claugol revine în fotbalul românesc după despărţirea de Şelimbăr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Niculescu se întoarce astfel la echipa alături de care a câştigat singurele trofee din istoria clubului, Cupa României şi Supercupa României, în 2017.

Claudiu Niculescu e noul antrenor de la FC Voluntari

Claudiu Niculescu are ca obiectiv promovarea în Liga 1 după un sezon. Pentru asta, conducerea i-a dat asigurări că va avea pe mâini un lot competitiv, cu care să aibă şanse mari la revenirea în prima ligă.

Claudiu Niculescu s-a despărţit de Şelimbăr în urmă cu o lună. Echipa nu avea drept de promovare şi a încheiat play-off-ul pe locul trei, la egalitate cu Gloria Buzău.

Claudiu Niculescu revine după 6 ani

Claudiu Niculescu va reveni astfel la Voluntari, după şase ani. Acesta i-a antrenat pe ilfoveni în perioada aprilie 2017 – aprilie 2018, atunci când reuşea să aducă în vitrina clubului primele trofee din istorie.

Reclamă
Reclamă 4

Claudiu Niculescu îl va înlocui pe Florin Pîrvu pe banca lui Voluntari. Ilfovenii au retrogradat în Liga a 2-a, după înfrângerea din ultima etapă a play-out-ului, cu U Cluj.

După ce s-a despărţit de Şelimbăr, au existat zvonuri conform cărora Claudiu Niculescu ar urma să o preia pe Dinamo, echipă pentru care a scris istorie. Însă, „câinii” l-au confirmat în funcţia de antrenor pentru sezonul următor pe Zeljko Kopic.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

22:07

Victoria FCSB-ului i-a „speriat” pe olandezi, înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024: „Semn rău!”

22:00

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru „câini”

21:52

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

21:10

FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”

21:09

„Nu am rupt gura târgului” Victor Pițurcă, cu picioarele pe pământ înainte de România – Olanda! Mesaj direct pentru tricolori

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și