Închide meniul

„Rușine în fața piticilor din fotbal!” Presa din Belgia a făcut praf naționala României după 0-0 cu Liechtenstein!

Alex Ioniță Publicat: 8 iunie 2024, 9:08

Reclamă
„Rușine în fața piticilor din fotbal! Presa din Belgia a făcut praf naționala României după 0-0 cu Liechtenstein!

Presa din Belgia a făcut praf naționala României după 0-0 cu Liechtenstein!

Hepta

Presa din Belgia a făcut praf naționala României după 0-0 cu Liechtenstein! Jurnalitșii din țara pe care o vom întâlni la EURO au analizat partida tricolorilor și au venit cu un verdict dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida cu Liechtenstein a fost ultimul test al echipei naționale înainte de EURO 2024. Meciul de pe stadionul „Steaua” s-a văzut în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Presa din Belgia a făcut praf naționala României după 0-0 cu Liechtenstein!

După meci, belgienii nu s-au ferit de cuvinte și au transmis că echipa națională a înregistrat un rezultat rușinos în cel de-al doilea amical din luna iunie.

Jurnaliștii i-au lăudat doar pe jucătorii din Liechtenstein, despre care au spus că s-au apărat „curajos”.

”România nu înscrie în fața Liechtensteinului.

Reclamă
Reclamă 4

Rușine pentru România, acasă, în fața piticilor din fotbal, Liechtenstein. Românii nu au reușit să se impună nici vineri seară, în al doilea și ultimul meci amical din perioada premergătoare Campionatului European.

Micuțul stat s-a apărat curajos și a scos o remiză fără goluri. Marți, România și-a ascuțit colții și cu Bulgaria în primul din cele două meciuri de antrenament (0-0).

Belgia va juca împotriva României în a doua zi a Campionatului European, sâmbătă, 22 iunie”, a notat publicația hln.be.

Reclamă

Reacția presei din Ucraina, după România – Liechtenstein 0-0!

După meci, jurnaliștii din Ucraina au criticat echipa națională a României și au menționat faptul că „este puțin probabil” ca tricolorii să își facă fanii fericiți la EURO.

„România nu a putut s-o bată pe Liechtenstein în ultimul amical de dinaintea EURO”, au titrat adversarii de la turneul final din Germania. În continuarea articolului se vorbește despre prestația modestă a echipei naționale, dar și despre ultimele rezultate ale elevilor lui Edi Iordănescu.

„Românii nu s-au pregătit pentru EURO în cel mai bun mod. Au ales un adversar probabil mai slab, naționala din Liechtenstein. Dar meciul de astăzi a arătat că e puțin probabil ca naționala României își va încânta susținătorii, 

Au jucat cu un prim 11 experimental, dar acest lucru nu poate fi o scuză împotriva unui astfel de adversar. Gazdele au atacat poarta adversă aproape tot meciul, dar n-au înscris nici măcar un gol.

Astfel, în cele patru amicale de dinaintea EURO, naționala României a remizat de trei ori și a pierdut o dată. Iar asta împotriva unor echipe care nu sunt atât de puternice”, a notat publicația UA Football.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și