Închide meniul

Hagi e aproape de a aduce un alt fost jucător de la FCSB. Lovitura pregătită de Farul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2024, 22:15

Reclamă
Hagi e aproape de a aduce un alt fost jucător de la FCSB. Lovitura pregătită de Farul

Hagi e aproape de a aduce un alt fost jucător de la FCSB

Gică Hagi, în timpul unui meci -Hepta

Gică Hagi e aproape de a aduce un alt fost jucător de la FCSB la Farul. După ce s-a înţelesc cu Gabi Iancu și George Merloi, jucători ce ai trecut pe la FCSB, managerul celor de la Farul e pe cale să aducă un alt fost jucător de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Bălaşa este aproape de a reveni la echipa lui Gică Hagi, după o pauză de 11 ani. Bălaşa va veni din postură de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Sepsi.

Hagi e aproape de a aduce un alt fost jucător de la FCSB

Conform gsp.ro, Gică Hagi a bătut palma cu Mihai Bălaşa. Ar fi a treia lovitură a verii pentru Farul, după ce echipa lui s-a înţeles şi pentru transferurile lui Gabi Iancu şi George Merloi. Bălaşa, care are 8 selecţii în naţionala României, a mai jucat în România la Farul, FCSB şi Universitatea Craiova.

Farul s-a înţeles cu Gabi Iancu şi George Merloi

Iancu, ajuns acum la 30 de ani, s-a despărțit în mod surprinzător de FC Hermannstadt, chiar dacă mai avea un an de contract cu echipa lui Marius Măldărășanu. Astfel, jucătorul trecut și pe la FCSB va ajunge pe gratis la Farul Constanța.

De cealaltă parte, Merloi se află încă sub contract cu FC Voluntari, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a. Chiar dacă „Regele” trebuie să plătească o sumă pentru transfer, sursa citată anterior anunță faptul că relațiile dintre cele două părți sunt excelente și că este doar o chestiune de timp până la realizarea mutării.

Reclamă
Reclamă 4

Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Managerul celor de la Farul vrea să îl aducă înapoi pe Alexi Pitu.

Farul l-a vândut pe Alexi Pitu anul trecut la Bordeaux, pentru 2 milioane de euro. Hagi vrea să îl ia acum pentru a face o nouă echipă care să se bată la titlu.

Alexi Pitu a dat un gol şi a oferit două pase de gol în cele 25 de partide jucate pentru Bordeaux. Clubul din Hexagon are probleme financiare şi ia în calcul să îl vândă pe Pitu cu suma de un milion de euro, scrie sursa citată anterior. Hagi pare că a abandonat pista Louis Munteanu, jucător ce a jucat sub formă de împrumut de la Fiorentina. Farul s-a despărţit în această vară de David Kiki, plecat la FCSB, Tudor Băluţă dar şi de Constantin Budescu.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:06

„Cel mai slab arbitru din istorie!” Istvan Kovacs, „distrus” după ce a acordat 19 cartonașe în Cehia – Turcia 1-2, la EURO 2024

23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53 26 iun.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45 26 iun.

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31 26 iun.

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și