Închide meniul

Hagi e aproape de a aduce un alt fost jucător de la FCSB. Lovitura pregătită de Farul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iunie 2024, 22:15

Reclamă
Hagi e aproape de a aduce un alt fost jucător de la FCSB. Lovitura pregătită de Farul

Hagi e aproape de a aduce un alt fost jucător de la FCSB

Gică Hagi, în timpul unui meci -Hepta

Gică Hagi e aproape de a aduce un alt fost jucător de la FCSB la Farul. După ce s-a înţelesc cu Gabi Iancu și George Merloi, jucători ce ai trecut pe la FCSB, managerul celor de la Farul e pe cale să aducă un alt fost jucător de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Bălaşa este aproape de a reveni la echipa lui Gică Hagi, după o pauză de 11 ani. Bălaşa va veni din postură de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Sepsi.

Hagi e aproape de a aduce un alt fost jucător de la FCSB

Conform gsp.ro, Gică Hagi a bătut palma cu Mihai Bălaşa. Ar fi a treia lovitură a verii pentru Farul, după ce echipa lui s-a înţeles şi pentru transferurile lui Gabi Iancu şi George Merloi. Bălaşa, care are 8 selecţii în naţionala României, a mai jucat în România la Farul, FCSB şi Universitatea Craiova.

Farul s-a înţeles cu Gabi Iancu şi George Merloi

Iancu, ajuns acum la 30 de ani, s-a despărțit în mod surprinzător de FC Hermannstadt, chiar dacă mai avea un an de contract cu echipa lui Marius Măldărășanu. Astfel, jucătorul trecut și pe la FCSB va ajunge pe gratis la Farul Constanța.

De cealaltă parte, Merloi se află încă sub contract cu FC Voluntari, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a. Chiar dacă „Regele” trebuie să plătească o sumă pentru transfer, sursa citată anterior anunță faptul că relațiile dintre cele două părți sunt excelente și că este doar o chestiune de timp până la realizarea mutării.

Reclamă
Reclamă 4

Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Managerul celor de la Farul vrea să îl aducă înapoi pe Alexi Pitu.

Farul l-a vândut pe Alexi Pitu anul trecut la Bordeaux, pentru 2 milioane de euro. Hagi vrea să îl ia acum pentru a face o nouă echipă care să se bată la titlu.

Alexi Pitu a dat un gol şi a oferit două pase de gol în cele 25 de partide jucate pentru Bordeaux. Clubul din Hexagon are probleme financiare şi ia în calcul să îl vândă pe Pitu cu suma de un milion de euro, scrie sursa citată anterior. Hagi pare că a abandonat pista Louis Munteanu, jucător ce a jucat sub formă de împrumut de la Fiorentina. Farul s-a despărţit în această vară de David Kiki, plecat la FCSB, Tudor Băluţă dar şi de Constantin Budescu.

Reclamă

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și