Închide meniul

Corvinul Hunedoara a transferat un jucător cu peste 150 de meciuri în Liga 1! O nouă lovitură reușită de echipa lui Florin Maxim

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 18:08

Reclamă
Corvinul Hunedoara a transferat un jucător cu peste 150 de meciuri în Liga 1! O nouă lovitură reușită de echipa lui Florin Maxim

Corvinul Hunedoara a transferat un jucător cu peste 150 de meciuri în Liga 1!

Hepta

Corvinul Hunedoara a transferat un jucător cu peste 150 de meciuri în Liga 1! Oficialii câștigătoarei Cupei României au continuat campania de mercato cu o nouă mutare de senzație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Hunedoara se pregătește pentru preliminariile Europa League, iar acum a mai realizat un transfer surprinzător.

Corvinul Hunedoara a transferat un jucător cu peste 150 de meciuri în Liga 1!

Jucătorul transferat de Corvinul este Florin Iacob, fostul portar al celor de la UTA Arad. Acesta s-a despărțit în această vară de echipa lui Mircea Rednic și a ajuns la Hunedoara din postura de jucător liber de contract.

„Florin Iacob este noul jucător al Corvinului! Fostul portar şi căpitan al UTA-ei se va alătura lotului corvinist în cantonamentul de la Rogla, la câteva zile după ce s-a despărţit de “Bătrâna Doamnă”.

În vârstă de 30 de ani, goalkeeper-ul originar din Braşov a petrecut aproape cinci ani la Arad, devenind, treptat, unul dintre cei mai importanţi jucători ai roş-albilor, prestaţiile sale ducând şi la convocarea la echipa naţională.

Reclamă
Reclamă

El are la activ promovarea în primul eşalon cu gruparea arădeană, petrecând apoi patru sezoane consecutive între buturile acesteia. De altfel, doar în stagiunea precedentă, el a apărta poarta roş-albilor în 31 de rânduri, în campionat şi Cupă.

În vara lui 2021, când selecţioner al naţionalei era Mirel Rădoi, Florin Iacob a fost convocat pentru „dubla” amicală cu Georgia (1-2) şi Anglia (0-1).

În cariera sa, Florin Iacob a mai trecut pe la FC Braşov, Unirea Tărlungeni, Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureş, Sportul Snagov şi Metaloglobus Bucureşti.

Reclamă

Bun venit, Florin! Multă baftă în poarta Corvinului!”, au anunțat oficialii hunedoreni, prin intermediul rețelelor de socializare.

Cât costă biletele pentru Supercupa României, FCSB – Corvinul Hunedoara, de pe stadionul „Steaua”!

Campioana României, FCSB, şi câştigătoarea Cupei României Betano, Corvinul Hunedoara, vor lupta pentru trofeu joi, 4 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul Steaua.

Biletele vor fi disponibile pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, preţul acestora fiind de 30 lei la peluze, respectiv 50 lei la tribune, notează news.ro.

Copiii cu vârsta sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 1 si 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Biletele vor fi livrate în format digital la adresa de mail înregistrată.

FCSB a câștigat titlul în stagiunea de Liga 1 care tocmai s-a încheiat, în timp ce Corvinul Hunedoara este deținătoarea Cupei. Astfel, sezonul va începe mai repede pentru cele două formații, care vor lupta și pentru calificarea în cupele europene.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și