Închide meniul

Mihai Rotaru a reuşit al doilea transfer al verii la Universitatea Craiova! Internaţionalul de 400.000 de euro a semnat

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2024, 19:35

Reclamă
Mihai Rotaru a reuşit al doilea transfer al verii la Universitatea Craiova! Internaţionalul de 400.000 de euro a semnat

Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor

Mihai Rotaru, în timpul unei conferințe de presă / AS.ro

Mihai Rotaru a dat lovitura şi a reuşit al doilea transfer al verii la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor a adus un mijlocaş ofensiv de 23 de ani, care are selecţii în naţionala din Costa Rica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Mora este noul jucător al lui Costel Gâlcă. Potrivit Transfermarkt, cota lui de piaţă este de 400.000 de euro. Alb-albaştrii semnaseră, la finalul lunii trecut, şi cu Silviu Lung Jr.

Mihai Rotaru a reuşit al doilea transfer al verii la Universitatea Craiova

Carlos Mora a jucat ultima dată la LD Alajuelense. 13 goluri şi 17 pase decisive a înscris în cele 57 de meciuri din ultimul sezon petrecut în Costa Rica. El se va alătura lotului Universităţii Craiova în cantonamentul din Austria.

OFICIAL | Bine ai venit la Știința, Carlos Mora!

Știința realizeazǎ a doua mutare a verii, transferându-l în Cetatea Băniei pe Carlos Mora de la formația de primă ligă din Costa Rica, LD Alajuelense.

Reclamă
Reclamă

Astăzi, Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de 4 ani cu internaționalul costarican în vârstă de 23 de ani. El va purta tricoul cu numărul 17 și va ajunge în această seară în cantonamentul din Austria.

Carlos este un fotbalist polivalent, postul său principal fiind cel de extremă dreapta, dar a mai evoluat atât în flancul stâng, cât și în linia de mijloc. 216 meciuri, 33 de goluri și 41 de pase decisive sunt cifrele realizate la fostul său club, în timp ce pentru Echipa Națională a evoluat în 8 partide.

Mult succes în alb-albastrul Științei, Carlos!„, a fost comunicatul de pe reţelele sociale a Universităţii Craiova.

Reclamă

Universitatea Craiova s-a despărţit de Atanas Trică

Universitatea Craiova s-a despărţit de Atanas Trică! Echipa patronată de Mihai Rotaru şi-a luat rămas-bun de la nepotul regretatului Ilie Balaci.

Universitatea Craiova l-a împrumutat la începutul acestui an pe Atanas Trică la CS Tunari, echipă care a retrogradat în Liga a 3-a.

OFICIAL | Mulțumim, Atanas Trică-Balaci!

Contractul dintre Universitatea Craiova și atacantul Atanas Trică-Balaci a fost reziliat de comun acord, la dorința lui Ati. Asta nu înseamnă că este finalul poveștii dintre Atanas și Știința.

În acest punct al carierei sale, considerăm că este vital ca Ati să evolueze în mod constant pentru a-și atinge potențialul și sperăm ca, în viitor, evoluțiile sale să îl impună în primul unsprezece al Științei. Mult succes, Ati!”, a transmis Universitatea Craiova pe contul de Facebook.

Atanas Trică a avut o reacţie emoţionantă, cu ochii în lacrimi.

Mulțumesc Universitatea Craiova! Am avut norocul și deosebita plăcere să joc pentru acest club pe care îl iubesc de mic copil, un club care a însemnat totul pentru mine și pentru familia mea.

Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi și totodată nu îmi vine să cred că aventura mea se termină acum și de maniera aceasta. As vrea să le mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut, dar în special domnilor Corneliu Papură și Ștefan Florescu cu care am lucrat la echipa secundă și care m-au ajutat să fiu 2 ani golgheterul satelitului.

Nu în ultimul rând aș vrea să le mulțumesc suporterilor, care au fost lângă mine şi lângă echipă indiferent de moment, iar acești suporteri merită să se mai bucure de campionate și trofee câștigate. 💙”, a reacţionat Atanas Trică pe contul său după despărţirea de Universitatea Craiova.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și