Închide meniul

Mihai Rotaru a reuşit al doilea transfer al verii la Universitatea Craiova! Internaţionalul de 400.000 de euro a semnat

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2024, 19:35

Reclamă
Mihai Rotaru a reuşit al doilea transfer al verii la Universitatea Craiova! Internaţionalul de 400.000 de euro a semnat

Mihai Rotaru a reuşit al doilea transfer al verii la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unei conferințe de presă / AS.ro

Mihai Rotaru a dat lovitura şi a reuşit al doilea transfer al verii la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor a adus un mijlocaş ofensiv de 23 de ani, care are selecţii în naţionala din Costa Rica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Mora este noul jucător al lui Costel Gâlcă. Potrivit Transfermarkt, cota lui de piaţă este de 400.000 de euro. Alb-albaştrii semnaseră, la finalul lunii trecut, şi cu Silviu Lung Jr.

Mihai Rotaru a reuşit al doilea transfer al verii la Universitatea Craiova

Carlos Mora a jucat ultima dată la LD Alajuelense. 13 goluri şi 17 pase decisive a înscris în cele 57 de meciuri din ultimul sezon petrecut în Costa Rica. El se va alătura lotului Universităţii Craiova în cantonamentul din Austria.

OFICIAL | Bine ai venit la Știința, Carlos Mora!

Știința realizeazǎ a doua mutare a verii, transferându-l în Cetatea Băniei pe Carlos Mora de la formația de primă ligă din Costa Rica, LD Alajuelense.

Reclamă
Reclamă 4

Astăzi, Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de 4 ani cu internaționalul costarican în vârstă de 23 de ani. El va purta tricoul cu numărul 17 și va ajunge în această seară în cantonamentul din Austria.

Carlos este un fotbalist polivalent, postul său principal fiind cel de extremă dreapta, dar a mai evoluat atât în flancul stâng, cât și în linia de mijloc. 216 meciuri, 33 de goluri și 41 de pase decisive sunt cifrele realizate la fostul său club, în timp ce pentru Echipa Națională a evoluat în 8 partide.

Mult succes în alb-albastrul Științei, Carlos!„, a fost comunicatul de pe reţelele sociale a Universităţii Craiova.

Reclamă

Universitatea Craiova s-a despărţit de Atanas Trică

Universitatea Craiova s-a despărţit de Atanas Trică! Echipa patronată de Mihai Rotaru şi-a luat rămas-bun de la nepotul regretatului Ilie Balaci.

Universitatea Craiova l-a împrumutat la începutul acestui an pe Atanas Trică la CS Tunari, echipă care a retrogradat în Liga a 3-a.

OFICIAL | Mulțumim, Atanas Trică-Balaci!

Contractul dintre Universitatea Craiova și atacantul Atanas Trică-Balaci a fost reziliat de comun acord, la dorința lui Ati. Asta nu înseamnă că este finalul poveștii dintre Atanas și Știința.

În acest punct al carierei sale, considerăm că este vital ca Ati să evolueze în mod constant pentru a-și atinge potențialul și sperăm ca, în viitor, evoluțiile sale să îl impună în primul unsprezece al Științei. Mult succes, Ati!”, a transmis Universitatea Craiova pe contul de Facebook.

Atanas Trică a avut o reacţie emoţionantă, cu ochii în lacrimi.

Mulțumesc Universitatea Craiova! Am avut norocul și deosebita plăcere să joc pentru acest club pe care îl iubesc de mic copil, un club care a însemnat totul pentru mine și pentru familia mea.

Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi și totodată nu îmi vine să cred că aventura mea se termină acum și de maniera aceasta. As vrea să le mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut, dar în special domnilor Corneliu Papură și Ștefan Florescu cu care am lucrat la echipa secundă și care m-au ajutat să fiu 2 ani golgheterul satelitului.

Nu în ultimul rând aș vrea să le mulțumesc suporterilor, care au fost lângă mine şi lângă echipă indiferent de moment, iar acești suporteri merită să se mai bucure de campionate și trofee câștigate. 💙”, a reacţionat Atanas Trică pe contul său după despărţirea de Universitatea Craiova.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:27

Cum au numit ucrainenii penalty-ul obţinut de Ianis Hagi în Slovacia – România: „A fost măcar fault?”

20:23

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

19:58

Nicușor Bancu va rata următorul meci de la EURO 2024, în cazul unei calificări în optimi! Lovitură pentru Edi Iordănescu

19:53

România, salvată de VAR la EURO 2024! Ianis Hagi a scos penalty după o fază controversată. Daniel Siebert şi-a schimbat decizia

19:47

Răzvan Marin e golgheter la EURO 2024, după reușita din Slovacia – România! Performanță fabuloasă pentru mijlocaș

19:36

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România! Greșeală uriașă în defensiva lui Edi Iordănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și