Închide meniul

OFICIAL | Universitatea Craiova s-a despărţit de Atanas Trică! Mesajul echipei lui Rotaru şi reacţia nepotului lui Ilie Balaci!

Bogdan Stănescu Publicat: 18 iunie 2024, 17:53

Reclamă
OFICIAL | Universitatea Craiova s-a despărţit de Atanas Trică! Mesajul echipei lui Rotaru şi reacţia nepotului lui Ilie Balaci!

OFICIAL | Universitatea Craiova s-a despărţit de Atanas Trică!

Atamas Trică, după ce a marcat un gol în poarta lui Dinamo / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Universitatea Craiova s-a despărţit de Atanas Trică! Echipa patronată de Mihai Rotaru şi-a luat rămas-bun de la nepotul regretatului Ilie Balaci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova l-a împrumutat la începutul acestui an pe Atanas Trică la CS Tunari, echipă care a retrogradat în Liga a 3-a.

OFICIAL | Universitatea Craiova s-a despărţit de Atanas Trică! Mesajul echipei lui Rotaru şi reacţia nepotului lui Ilie Balaci!

OFICIAL | Mulțumim, Atanas Trică-Balaci! 

Contractul dintre Universitatea Craiova și atacantul Atanas Trică-Balaci a fost reziliat de comun acord, la dorința lui Ati. Asta nu înseamnă că este finalul poveștii dintre Atanas și Știința.

În acest punct al carierei sale, considerăm că este vital ca Ati să evolueze în mod constant pentru a-și atinge potențialul și sperăm ca, în viitor, evoluțiile sale să îl impună în primul unsprezece al Științei. Mult succes, Ati!”, a transmis Universitatea Craiova pe contul de Facebook.

Reclamă
Reclamă

„Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi”

Mulțumesc Universitatea Craiova! Am avut norocul și deosebita plăcere să joc pentru acest club pe care îl iubesc de mic copil, un club care a însemnat totul pentru mine și pentru familia mea.

Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi și totodată nu îmi vine să cred că aventura mea se termină acum și de maniera aceasta. As vrea să le mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut, dar în special domnilor Corneliu Papură și Ștefan Florescu cu care am lucrat la echipa secundă și care m-au ajutat să fiu 2 ani golgheterul satelitului.

Nu în ultimul rând aș vrea să le mulțumesc suporterilor, care au fost lângă mine şi lângă echipă indiferent de moment, iar acești suporteri merită să se mai bucure de campionate și trofee câștigate. 💙”, a reacţionat Atanas Trică pe contul său după despărţirea de Universitatea Craiova.

Reclamă

Atanas Trică s-a arătat dezamăgit că nu a primit mai multe şanse la Universitatea Craiova

Internaţional U20, Atanas Trică se arăta dezamăgit că nu a primit mai multe şanse la Universitatea Craiova. Declaraţiile sale au fost făcute înainte ca echipa lui Rotaru să îl împrumute la CS Tunari.

La club, nu prea știu ce să spun, nu prea mai am cuvinte. Sunt dezamăgit că nu primesc șanse. Am tot fost trimis la echipa a doua, mi-am făcut treaba acolo, am dat gol meci de meci. Consider că merit și eu mai multe șanse.

Îi las pe antrenori să decidă. Sunt atacanți mult mai buni decât mine, mai experimentați. Eu îmi fac treaba unde sunt trimis. V-am spus ce simt eu, să nu fiu luat că cerșesc minute. Îmi aștept momentul, ca orice alt jucător.

Nu pot să spun că puteam să fac în anumite meciuri diferența, dar cred că puteam să joc. Îmi doresc să joc la un nivel cât mai bun. Am avut discuții, rămâne de văzut dacă va fi o ofertă, inclusiv din liga a doua, nu aș refuza un împrumut pe șase luni”, a declarat Atanas Trică pentru fanatik.ro.

Atanas Trică a marcat, anul trecut, un gol în victoria naţionalei U20 contra Angliei. Trică a transformat un penalty în minutul 16 al meciului.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:00

LIVE VIDEOEstoril – Sporting e ACUM LIVE în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

22:39

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1. Dramatism total în Supercupa CAF, care este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și