Închide meniul

Raul Opruţ a semnat cu Dinamo! Al şaselea transfer al „câinilor roşii”

Dan Roșu Publicat: 19 iunie 2024, 13:48

Reclamă
Raul Opruţ a semnat cu Dinamo! Al şaselea transfer al „câinilor roşii

Raul Opruţ a semnat cu Dinamo! Al şaselea transfer al "câinilor roşii"

Raul Opruţ, noul transfer al lui Dinamo - Facebook Dinamo Bucureşti

Raul Opruţ a semnat cu Dinamo! Fundaşul de 28 de ani a fost împrumutat pentru un an de la Kortrijk, iar câinii roşii au şi opţiunea unui transfer definitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este al şaselea transfer făcut de Dinamo în această vară după Răzvan Paşcalău, Kennedy Boateng, Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea și Alexandru Roșca.

Raul Opruţ a semnat cu Dinamo

„Bine ai venit, Raul OPRUȚ!

Cluburile Dinamo 1948 București și KV Kortrijk au ajuns la un acord pentru împrumutul pe un sezon al fundașului stânga Raul Opruț.

Născut la Caransebeș, Raul a început fotbalul la Liceul Sportiv Banatul Timișoara și a fost format, mai târziu, de italienii de la Chievo. A ajuns apoi la echipa de tineret a celor de la Genoa, iar 3 ani mai târziu a fost repatriat de FC Hermannstadt.

Reclamă
Reclamă

În sezonul abia încheiat, Raul a jucat 3 meciuri în Liga I Belgiană pentru KV Kortrijk și 20 pentru Hermannstadt (sub formă de împrumut); 19 în Superliga și unul în Cupa României.

A evoluat, de asemenea, 87 de minute pentru România, în amicalul disputat împotriva Columbiei, la finalul lunii martie a acestui an.Clubul nostru va avea opțiunea de a-l transfera definitiv pe Raul, începând cu sezonul 2025-2026″, se arată în comunicatul emis de Dinamo.

Reclamă

Răzvan Paşcalău a semnat cu Dinamo

Răzvan Paşcalău a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare un contract valabil pe cinci sezoane.

Răzvan Paşcalău s-a despărţit de Lecce Primavera în această vară, şi s-a alăturat deja lotului condus de Zeljko Kopic, în cantonamentul din Braşov.

Răzvan Paşcalău are 20 de ani şi în sezonul precedent a fost un jucător de bază la Lecce Primavera. Fundaşul central a bifat 22 de meciuri, şi a marcat trei goluri, în toate competiţiile.

Răzvan Paşcalău este cotat la 250.000 de euro şi a fost crescut la juniorii lui U Cluj. În 2021, acesta a fost transferat de formaţia U17 a celor de la Lecce.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și