Închide meniul

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

Viviana Moraru Publicat: 18 iunie 2024, 13:45

Reclamă
Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii au transferat un fundaş central de la Lecce

Al cincilea transfer al verii la Dinamo

Răzvan Paşcalău, prezentat oficial la Dinamo/ Instagram

Dinamo a anunţat oficial al cincilea transfer al verii. Răzvan Paşcalău a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare un contract valabil pe cinci sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Paşcalău s-a despărţit de Lecce Primavera în această vară, şi s-a alăturat deja lotului condus de Zeljko Kopic, în cantonamentul din Braşov.

Al cincilea transfer al verii la Dinamo

Răzvan Paşcalău are 20 de ani şi în sezonul precedent a fost un jucător de bază la Lecce Primavera. Fundaşul central a bifat 22 de meciuri, şi a marcat trei goluri, în toate competiţiile.

Răzvan Paşcalău este cotat la 250.000 de euro şi a fost crescut la juniorii lui U Cluj. În 2021, acesta a fost transferat de formaţia U17 a celor de la Lecce.

„Bine ai venit, Răzvan PAȘCALĂU!

Reclamă
Reclamă 4

Cluburile Dinamo 1948 București și US Lecce au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului central Răzvan Bogdan Pașcalău.

20 de ani împliniți și 1.89 m, Răzvan a ajuns la juniorii lui Lecce în 2020, plecând de la echipa a doua a Universității Cluj.

În sezonul 2023-2024, Răzvan a bifat 20 de apariții în Primavera (2 goluri marcate), 2 în UEFA Youth League (1 gol marcat) și câte una în Coppa și Supercoppa Primavera.

Reclamă

Răzvan va fi jucătorul nostru până în 2029″, a anunţat Dinamo, pe paginile oficiale.

Kennedy Boateng a semnat şi el cu Dinamo

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii. „Câinii” s-au înțeles cu Kennedy Boateng, un fundaș central de 27 de ani, care ultima dată a evoluat în prima ligă a Austriei.

Kennedy Boateng are și prezențe în naționala sa, Togo. Fundașul central a semnat un contract valabil pe două sezoane cu formația din Ștefan cel Mare. În sezonul trecut, stopperul a bifat 17 meciuri la Austria Lustenau, echipă care a retrogradat.

Înainte de Kennedy Boateng, Dinamo i-a mai prezentat oficial și pe Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea și Alexandru Roșca.

„Bine ai venit, Kennedy BOATENG!

Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, transferul internaționalului togolez Kennedy Kofi Boateng.

Născut pe 29 noiembrie 1996 (27 de ani), Kennedy, 1.91m, joacă pe postul de fundaș central și a evoluat ultima dată în Bundesliga Austriei, la Austria Lustenau.

În cadrul reprezentativei Republicii Togoleze, Kennedy a debutat la 25 de ani și a jucat în 7 partide, 5 amicale și 2 oficiale pentru calificările la Cupa Africii.

Kennedy Boateng va îmbrăca tricoul lui Dinamo până în 2026”, a anunțat Dinamo, pe conturile oficiale de socializare.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 0-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Clasamentul în timp real

18:52

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și