Închide meniul
Foto

Cum reacţionat un cunoscut milionar când a văzut imagini cu soţia lui, goală, pe internet. Femeia de 37 de ani purta doar cizme

Publicat: 20 iunie 2024, 17:19

Reclamă
Cum reacţionat un cunoscut milionar când a văzut imagini cu soţia lui, goală, pe internet. Femeia de 37 de ani purta doar cizme

Cum reacţionat un cunoscut milionar când a văzut imagini cu soţia lui, goală, pe internet

Wanda Nara şi Mauro Icardi / Profimediaimages

Iată cum a reacţionat un cunoscut milionar când a văzut imagini provocatoare cu soţia lui goală, pe internet. Este vorba despre Mauro Icardi, atacantul lui Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wanda Nara, cea care are doi fete cu Mauro Icardi şi trei băieţi cu Maxi Lopez, a postat un clip uluitor pe reţelele sociale. Vedeta de 37 de ani nu avea haine şi purta doar cizme. Aşa a decis să îşi promoveze următoarea piesă pe care o va lansa.

Cum reacţionat un cunoscut milionar când a văzut imagini cu soţia lui, goală, pe internet

Wanda s-a afişat goală, în iarbă, iar imaginile s-au viralizat rapid (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Cine se îndrăgostește, pierde!„, spune Wanda Nara într-unul dintre versuri. Mauro Icardi a fost printre primii care au comentat la postare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Wanda Nara (@wanda_nara)

Reclamă
Reclamă

Am pierdut, Wanda Nara„, a scris jucătorul cotat la 17 milioane de euro. Reacţia lui a adunat peste 4.500 de aprecieri.

Clipul cu Wanda Nara a adunat, în primele două zile, aproape 250.000 de aprecieri şi mii de comentarii.

Mauro Icardi şi Wanda Nara au de mai mulţi ani o relaţie „cu scântei”. Cei doi au fost fost la un pas de a se despărţi, acuzaţiile făcute de cea care i-a fost impresar fiind unele extrem de grave.

Reclamă

Wanda Nara şi Mauro Icardi s-au căsătorit în 2014 şi au împreună doi copii: Francesca şi Isabella. În urmă cu doi ani, Wanda anunţase că nu mai e loc de împăcare şi că va divorţa.

Este foarte dureros pentru mine să trăiesc acest moment. Însă, având în vedere expunerea mea și speculațiile care apar în mass-media, este mai bine să aflați de la mine. Nu mai am nimic de clarificat și nu am de gând să dau niciun fel de detaliu despre despărțire. Vă rog să înțelegeți, nu doar pentru mine, ci mai ales pentru copiii noștri„, a scris Wanda Nara.

În cele din urmă, după un adevărat scandal mediatic, cei doi au decis să rămână împreună.

Mauro Icardi, dat de gol de soţie

Wanda Nara, una dintre cele mai sexy femei din lume, a spus că soţul său era „obsedat de femei„. Acesta avea mai multe telefoane, iar cele cu care avea aventuri erau împărţite pe continente.

200 de femei au trecut prin acel pat înaintea mea, dar după mine a fost distrugere totală. Nu l-au mai folosit din nou. Avea patru telefoane pentru că împărțea femeile pe continente. Era o nebunie. Unul era cel bun, pe care era sunat de șefii clubului, iar celelalte erau pentru femei.

M-am uitat după ele și le-am aruncat pe toate în apă. Apoi a început să dea casa cu fundul în sus ca să le găsească. L-am ajutat chiar și eu, dar nu le-a mai găsit niciodată„, a povestit Nara în The Sun.

Wanda Nara şi Mauro Icardi au fost la un pas să divorţeze. Femeia l-a acuzat pe actualul atacant de la Galatasaray că a înşelat-o.

Icardi vine după un sezon de senzaţie făcut în tricoul turcilor. În 47 de meciuri a înscris 32 de goluri şi a oferit 12 pase decisive pentru gruparea Cim Bom.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și