Închide meniul

„Am avut cea mai rapidă maşină!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2024, 18:57

Reclamă
„Am avut cea mai rapidă maşină! Lando Norris, reacţie fermă după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei

Lando Norris, reacţie fermă după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei

Lando Norris/ Profimedia

Lando Norris a oferit o reacţie fermă, după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei şi s-a clasat pe locul secund. Pilotul britanic a transmis că monopostul său a fost cel mai rapid, în acest week-end de la Barcelona, şi regretă că nu a reuşit să se impună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei. Pilotul de la Red Bull şi-a trecut în cont a treia victorie consecutivă la Barcelona. Cursa a fost live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Lando Norris, reacţie fermă după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei

Lando Norris a plecat din pole-position, însă a fost depăşit de George Russell şi de Max Verstappen, la start. Pilotul britanic speră să se revanşeze în Marele Premiu al Austriei, care se va desfăşura în week-end-ul următor.

„Nu este un rezultat deloc satisfăcător. Am avut maşina cea mai rapidă, de-a lungul cursei. Dar sunt şi foarte multe lucruri pozitive care pot fi scoase din această cursă. Este un efort de echipă care a funcţionat şi care sperăm să dea roade în continuare.

Nu sunt sigur a cui a fost vina. Am pierdut foarte puţin comparativ cu Max, la start, dar după s-au schimbat lucrurile. Mă bucur că suntem aproape de Red Bull, că suntem aproape de Max. Este o cursă din care plec cu ceva frustrări, dar vom reveni mai puternci data viitoare.

Reclamă
Reclamă

Mergem acasă la Max. Trebuie să mă conctreze exact pe ce trebuie să fac”, a declarat Lando Norris.

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei

Max Verstappen a oferit prima reacție după ce a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei! Pilotul de la Red Bull a vorbit despre întrecerea de pe circuitul din Barcelona.

După ce a câștigat fără probleme întrecerea din Barcelona, Max Verstappen i-a lăudat pe cei de la McLaren și a spus că aceștia au avut o mașină foarte rapidă, care i-a dat bătăi de cap. Totodată, pilotul a explicat și strategia Red Bull, care i-a adus o nouă victorie pe circuitul iberic.

Reclamă

Am preluat conducerea în turul al 3-lea, în primul sprint am reușit să mă distanțez puțin față de urmăritori. McLaren a fost o mașină foarte rapidă astăzi, mult mai rapizi ca noi. Am avut o strategie agresivă care a dat roade la final.

Am fost puțin surprins de Rusell, am ieșit puțin pe iarbă, am pierdut puțin timp. Ceea ce a contat astăzi este că am avut grijă de pneuri.

Pneurile se încălzesc foarte tare aici, din cauza virajelor rapide. Am avut puține probleme”, a spus Max Verstappen, după victoria din Barcelona.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

16:59

Carlo Ancelotti a dat cărțile pe față înainte de derby-ul Atletico – Real Madrid! Ce a spus despre absența lui Kylian Mbappe

16:22

Gică Hagi, mesaj despre Constantin Budescu înainte de Gloria Buzău – Farul: „Din aceeaşi categorie!” Ce a spus şi despre Alibec

15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și