Închide meniul

„Am avut cea mai rapidă maşină!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2024, 18:57

Reclamă
„Am avut cea mai rapidă maşină! Lando Norris, reacţie fermă după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei

Lando Norris, reacţie fermă după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei

Lando Norris/ Profimedia

Lando Norris a oferit o reacţie fermă, după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei şi s-a clasat pe locul secund. Pilotul britanic a transmis că monopostul său a fost cel mai rapid, în acest week-end de la Barcelona, şi regretă că nu a reuşit să se impună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei. Pilotul de la Red Bull şi-a trecut în cont a treia victorie consecutivă la Barcelona. Cursa a fost live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Lando Norris, reacţie fermă după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei

Lando Norris a plecat din pole-position, însă a fost depăşit de George Russell şi de Max Verstappen, la start. Pilotul britanic speră să se revanşeze în Marele Premiu al Austriei, care se va desfăşura în week-end-ul următor.

„Nu este un rezultat deloc satisfăcător. Am avut maşina cea mai rapidă, de-a lungul cursei. Dar sunt şi foarte multe lucruri pozitive care pot fi scoase din această cursă. Este un efort de echipă care a funcţionat şi care sperăm să dea roade în continuare.

Nu sunt sigur a cui a fost vina. Am pierdut foarte puţin comparativ cu Max, la start, dar după s-au schimbat lucrurile. Mă bucur că suntem aproape de Red Bull, că suntem aproape de Max. Este o cursă din care plec cu ceva frustrări, dar vom reveni mai puternci data viitoare.

Reclamă
Reclamă

Mergem acasă la Max. Trebuie să mă conctreze exact pe ce trebuie să fac”, a declarat Lando Norris.

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei

Max Verstappen a oferit prima reacție după ce a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei! Pilotul de la Red Bull a vorbit despre întrecerea de pe circuitul din Barcelona.

După ce a câștigat fără probleme întrecerea din Barcelona, Max Verstappen i-a lăudat pe cei de la McLaren și a spus că aceștia au avut o mașină foarte rapidă, care i-a dat bătăi de cap. Totodată, pilotul a explicat și strategia Red Bull, care i-a adus o nouă victorie pe circuitul iberic.

Reclamă

Am preluat conducerea în turul al 3-lea, în primul sprint am reușit să mă distanțez puțin față de urmăritori. McLaren a fost o mașină foarte rapidă astăzi, mult mai rapizi ca noi. Am avut o strategie agresivă care a dat roade la final.

Am fost puțin surprins de Rusell, am ieșit puțin pe iarbă, am pierdut puțin timp. Ceea ce a contat astăzi este că am avut grijă de pneuri.

Pneurile se încălzesc foarte tare aici, din cauza virajelor rapide. Am avut puține probleme”, a spus Max Verstappen, după victoria din Barcelona.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46 25 oct.

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46 25 oct.

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19 25 oct.

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14 25 oct.

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55 25 oct.

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și