Închide meniul

Cristi Manea a semnat cu Rapid! Lovitură dată de giuleşteni pe piaţa transferurilor

Alex Masgras Publicat: 24 iunie 2024, 16:32

Reclamă
Cristi Manea a semnat cu Rapid! Lovitură dată de giuleşteni pe piaţa transferurilor

Cristi Manea a semnat cu Rapid! Lovitură dată de giuleşteni pe piaţa transferurilor

Cristi Manea a fost prezentat de Rapid / FC Rapid 1923

Cristi Manea a semnat cu Rapid. Fostul fundaş de la CFR Cluj şi FCSB, rămas liber de contract la finalul sezonului recent încheiat, după ce s-a despărţit de formaţia din Gruia, a bătut palma cu formaţia din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul a fost făcut de Rapid în cursul zilei de luni. Fostul fundaş de la CFR Cluj a semnat cu giuleştenii un contract valabil până în 2027.

Cristi Manea a semnat cu Rapid! Lovitură dată de giuleşteni pe piaţa transferurilor

Cristi Manea este al treilea transfer efectuat de Rapid în acest sezon. De cinci ori campion al României cu CFR Cluj, Manea a oferit şi o declaraţie în momentul prezentării la Rapid:

„Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat, în care cred. Este o onoare să îmbrac tricoul acestei echipe, pentru că de mic urmăresc galeria și suporterii Rapidului, și cred că sunt cei mai frumoși din țară. Abia aștept să joc acasă și să am în spate un zid vișiniu! Îmi doresc să câștigăm campionatul și să facem fericiți acești suporteri minunați!”, a declarat Cristi Manea, potrivit fcrapid.ro.

Cristi Manea, care are 25 de selecţii la echipa naţională a României, a fost crescut de Academia Hagi şi a evoluat în cariera sa la Farul Constanţa, Mouscron, FCSB, Apollon Limassol şi CFR Cluj. În prezent, cota sa de piaţă este de 2,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă
Reclamă

Neil Lennon a debutat cu dreptul la Rapid! Giuleștenii, victorie fără emoții în primul amical al verii

Neil Lennon a debutat cu dreptul la Rapid! Echipa din Giulești a învins Gloria Buzău, cu 4-1 (2-1), joi, în primul meci de pregătire al verii, disputat la baza sportivă Constructorul, acesta reprezentând debutul antrenorului nord-irlandez Neil Lennon la conducerea tehnică a formaţiei giuleştene.

Pentru meciul cu Gloria Buzău, Neil Lennon a folosit următoarea formulă de echipă: Aioani – Onea (Dănilă, 30), Săpunaru (căpitan; Ignat, 46), Bădescu (Iacob, 46), Micovschi (Borza, 46) – Petrila (Pănoiu, 46), Kait (Emmers, 46), Cepoi (Oaidă, 46), Gheorghe (Hasani, 46) – El Sawy (Papeau, 46), Stan (Burmaz, 46), notează agerpres.ro.

Reclamă

Rapid a încheiat miercuri primul cantonament al verii, la Curtea de Argeş şi urmează să efectueze un al doilea stagiu de pregătire în Slovenia, la Maribor, în perioada 23 iunie-5 iulie.

În stagiul din Slovenia, echipa antrenată de Neil Lennon va juca primele teste pe 25 iunie, cu NK Radomlje (locul 9 în ediţia trecută a primei ligi slovene) şi cu MFK Ruzomberok (locul 5 în Slovacia, câştigătoarea Cupei Slovaciei). În data de 28 iunie este programată partida cu NK Celje, campioana Sloveniei, la care joacă Marco Dulca, fiul fostului rapidist Cristi Dulca.

Pe 1 iulie se va disputa meciul amical cu echipa poloneză Zaglebie Lubin (locul 8 în ediţia precedentă din Ekstraklasa), ultimul test urmând să aibă loc pe 4 iulie, contra vicecampioanei Sloveniei, NK Maribor.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:40

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 0-1. Echipa lui Mircea Rednic a dat lovitura! Ciprian Deac a gafat incredibil

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și