Închide meniul

Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e gata să ia o decizie fără precedent: „Nu mă las bătută! Vreau să fac tot posibilul!”

Publicat: 25 iunie 2024, 16:44

Reclamă
Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e gata să ia o decizie fără precedent: „Nu mă las bătută! Vreau să fac tot posibilul!

Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e gata să ia o decizie fără precedent

Mario Iorgulescu/ Facebook

Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e gata să ia o decizie fără precedent. Patricia Vicol a transmis că va face tot posibilul pentru ca fiul lui Gino Iorgulescu să ajungă după gratii, după ce soţul ei a fost ucis, fiind decisă să ajungă chiar şi la CEDO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Iorgulescu ar putea scăpa de închisoare, după ce instanţa a decis să anuleze condamnarea acestuia. Dosarul fiului preşedintelui LPF va fi rejudecat.

Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e gata să ia o decizie fără precedent

Decizia instanţei a făcut-o pe Patricia Vicol să răbufnească. Aceasta e gata să ducă cazul la CEDO, pentru a i se face dreptate soţului ei, cel care a decedat în urma accidentului înfiorător provocat de Mario Iorgulescu.

Patricia Vicol este revoltată de faptul că Mario Iorgulescu este în continuare liber. Acesta se află internat la o clinică din Italia, reuşind să iasă din ţară imediat după accident, cu un avion privat.

„În continuare, că tot este liber, poate să bea, să se drogheze și să iasă la volan să mai omoare și pe alții. Eu nu mă las bătută, nu accept ideea că Mari Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie. Mai bine mor. Eu vreau să fac tot posibilul să merg și la CEDO, să merg oriunde posibil încât Mario Iorgulescu să nu scape de pușcărie.

Reclamă
Reclamă

Ar trebui să-i spun că-i „mulțumesc” că de 5 ani m-a lăsat fără soț. Mi-a lăsat copiii fără tată”, a declarat văduva victimei lui Mario Iorgulescu, citată de spynews.ro.

Văduva victimei lui Mario Iorgulescu a răbufnit după decizia instanţei

Văduva victimei lui Mario Iorgulescu a răbufnit după decizia instanţei. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis recursul înaintat de avocaţii lui Mario Iorgulescu, iar momentan fiul lui Gino Iorgulescu va scăpa de închisoare. Procesul urmează să se rejudece.

”Mi-e foarte greu să vobesc, dar nu mai rezist. Nu mai suport, pur și simplu, dacă nu îmi spun focul acum, mă îmbolnăvesc de inimă rea. De cinci ani așteptăm să se întâmple ceva, să facă cineva ceva, ca Mario Iorgulescu să fie pedepsit. Tot am sperat și am așteptat că instanța își va face datoria față de omul acesta care a greșit și va fi pedepsit. În ultimă instanță, ca drept dovadă, vine și spune că omul acesta e bolnav, că are ceva la cap și că nu poate face o zi de pușcărie. Păi cum vine asta?

Reclamă

Acum două, trei zile am auzit o înregistrare cu Mario Iorgulescu care spune că o să vă arăt eu vouă că nu o să fac o zi de pușcărie, că sunt protejat de cineva din Italia. Păi tu ești protejat? Omori un om, fără să îți greșească cu nimic, că vii beat și drogat de la o petrecere și tu ești protejat. De ce? Păi haideți să ieșim beți și drogați, să omorâm lumea, că nu se întâmplă nimic. Eventual ne vindem o casă, ne vindem un rinichi, se duc părinții, fac bani, plătesc blat la tribunal, la judecători, le dau bani mulți, milioane de euro și ne scapă de la pușcărie”, a transmis văduva lui Dani Vicol, pe TikTok.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

21:05

LIVE TEXTRapid – Oțelul Galați 0-0. Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică! Duel „de foc” în Giuleşti

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și