Închide meniul

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2024, 9:19

Reclamă
Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei

Edi Iordănescu, în timpul unui meci - Getty Images

Edi Iordănescu a făcut un anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei. Selecționerul a transmis că își dorește continuitate, dând astfel de înțeles că e aproape să-și prelungească contractul cu FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actuala înțelegere a lui Edi Iordănescu cu Federația va expira imediat după EURO 2024. Selecționerul e aproape să ducă România în optimile turneului final.

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei

Edi Iordănescu a oferit declarații despre viitorul său, chiar înaintea meciului decisiv cy Slovacia, de la EURO 2024. Selecționerul a transmis că este mulțumit de condițiile de la echipa națională și își dorește continuitate.

Iordănescu Jr este de părere că parcursul bun al naționalei de la EURO 2024 le va oferi un moral bun jucătorilor și în campaniile viitoare.

„Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul. Referitor la mine este normal că îmi doresc continuitatea. Sunt condiţii foarte bune și fericite.

Reclamă
Reclamă 4

E altceva când ştii că ai avut un parcurs bun, pentru că entuziasmul rămâne la cote înalte şi cu siguranţă că şi perspectivele îţi par mult mai luminoase”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meciul de maxim interes şi pentru naţionala României. Selecţionerul echipei naţionale s-a declarat convins de faptul că belgienii nu se vor impune.

Chiar dacă România ar avea nevoie de victoria Belgiei, în cazul unei înfrângeri cu Slovacia, Edi Iordănescu a transmis că belgienii vor avea viaţă grea cu selecţionata lui Rebrov.

Reclamă

„Am mare încredere în talentul și potențialul băieților noștri. Talentul l-am avut mereu, dar trebuie să învățăm cum să-l valorificăm. Belgia este o forță mondială și ne-a pus în dificultate în multe momente.

Cred, cu puțină șansă, putea să fie altul rezultatul, chiar împotriva cursului jocului. Știam că adversarul este vulnerabil în unele momente. Belgia rămâne o forță, dar cu toate astea, cred că Belgia nu va învinge Ucraina”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și