Închide meniul

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 26 iunie 2024, 9:19

Reclamă
Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei

Edi Iordănescu, în timpul unui meci - Getty Images

Edi Iordănescu a făcut un anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei. Selecționerul a transmis că își dorește continuitate, dând astfel de înțeles că e aproape să-și prelungească contractul cu FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actuala înțelegere a lui Edi Iordănescu cu Federația va expira imediat după EURO 2024. Selecționerul e aproape să ducă România în optimile turneului final.

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei

Edi Iordănescu a oferit declarații despre viitorul său, chiar înaintea meciului decisiv cy Slovacia, de la EURO 2024. Selecționerul a transmis că este mulțumit de condițiile de la echipa națională și își dorește continuitate.

Iordănescu Jr este de părere că parcursul bun al naționalei de la EURO 2024 le va oferi un moral bun jucătorilor și în campaniile viitoare.

„Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul. Referitor la mine este normal că îmi doresc continuitatea. Sunt condiţii foarte bune și fericite.

Reclamă
Reclamă 4

E altceva când ştii că ai avut un parcurs bun, pentru că entuziasmul rămâne la cote înalte şi cu siguranţă că şi perspectivele îţi par mult mai luminoase”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meciul de maxim interes şi pentru naţionala României. Selecţionerul echipei naţionale s-a declarat convins de faptul că belgienii nu se vor impune.

Chiar dacă România ar avea nevoie de victoria Belgiei, în cazul unei înfrângeri cu Slovacia, Edi Iordănescu a transmis că belgienii vor avea viaţă grea cu selecţionata lui Rebrov.

Reclamă

„Am mare încredere în talentul și potențialul băieților noștri. Talentul l-am avut mereu, dar trebuie să învățăm cum să-l valorificăm. Belgia este o forță mondială și ne-a pus în dificultate în multe momente.

Cred, cu puțină șansă, putea să fie altul rezultatul, chiar împotriva cursului jocului. Știam că adversarul este vulnerabil în unele momente. Belgia rămâne o forță, dar cu toate astea, cred că Belgia nu va învinge Ucraina”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

22:07

Victoria FCSB-ului i-a „speriat” pe olandezi, înaintea meciului cu România din optimile EURO 2024: „Semn rău!”

22:00

Cornel Dinu a văzut transferurile făcute de Dinamo și a dat verdictul! Mesaj direct pentru „câini”

21:52

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și