Închide meniul

„Gigi Becali ţi-a transmis vreun mesaj?” Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

Publicat: 1 iulie 2024, 19:32

Reclamă
„Gigi Becali ţi-a transmis vreun mesaj? Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

Marius Ştefănescu, în tricoul FCSB-ului / AS.ro

Marius Ştefănescu a îmbrăcat noul echipament al campioanei României şi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB. Cel mai scump transfer făcut de Gigi Becali a făcut anunţul cu trei zile înainte de debutul oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous s-au întors din cantonament şi sunt gata să câştige primul trofeu al noului sezon. FCSB se va duela cu Corvinul Hunedoara în Supercupa României.

Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

Transferat cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi, Marius Ştefănescu a precizat cum l-a convins Gigi Becali să accepte oferta de la FCSB.

Pentru titlul de campion și pentru trofeul acesta frumos am venit la FCSB. Nu știu dacă i-am impresionat pe toți în acest cantonament. M-am pregătit foarte bine, cum o fac de obicei. Nu am ales FCSB pentru că aș avea șanse mai mari să ajung la echipa națională. Mi-am dorit să fiu aici, pentru că e un club care face performanță.

(Reporter: Patronul ţi-a transmis vreun mesaj?) Am vorbit cu Gigi Becali, mi-a transmis să-mi fac treaba cât mai bine și cam atât.

Reclamă
Reclamă 4

Transferul la această echipă înseamnă foarte mult pentru mine, e un mare pas în față în cariera mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici și sper să demonstrez că FCSB a făcut o alegere bună când m-a transferat

La FCSB m-a impresionat grupul, care este foarte bun și sper să facem performanțe și mai mari decât cele din sezonul precedent. Sunt și cei patru jucători care joacă cu echipa națională la Euro 2024.

Pe ei îi știu de la lot, sper din tot sufletul să mai rămână acolo, să mai treacă un tur, două. Mi-aș fi dorit să fiu în Germania, dar nu este niciun fel de problemă. Eu sper să fac treabă bună și să fiu în lotul României data viitoare, la următoarea mare competiție la care o să ne calificăm”, a declarat Marius Ştefănescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Marius Ştefănescu a purtat în premieră noul echipament al FCSB-ului şi a sărutat sigla de pe tricou.

Marius Ştefănescu va încasa un salariu lunar de 17.000 de euro în primul dintre cei cinci ani de contract. Suma se va mări, la finalul fiecărui sezon, cu încă 1.000 de euro. Astfel, dacă va rămâne până la finalul înţelegerii, Ştefănescu ar ajunge să câştige un salariu lunar de 21.000 de euro.

Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB, este reprezentată de postul pe care va evolua Alexandru Băluţă. Patronul campioanei a transmis că Ştefănescu are locul garantat în primul 11 al roş-albaştrilor.

Latifundiarul din Pipera a transmis că Marius Ştefănescu va fi cu siguranţă titular la FCSB, iar marea dilemă este reprezentată de postul pe care va fi utilizat Alexandru Băluţă. Acesta a fost jucător de bază la formaţia campioană, în sezonul trecut, iar Becali nu concepe să-l lase pe banca de rezerve.

Nu cred că mai facem transferuri, trebuie să-i găsesc lui Băluţă loc undeva, pe Ştefănescu nu-l scoate nimeni, nici dacă vine Mbappe, nici Maradona. Băluţă anul acesta va fi iar mitralieră atomică. E şi Malcom, e şi ăsta sărit, e Olaru, nici nu ştii cu cine să joci.

Vlad pleacă în iarnă, îi expiră contractul. Dacă vrea, rămâne. Niţă nu-mi trebuie, nu mai există la mine portar de 1,80 m, doar de la 1,90 m în sus”, a declarat Gigi Becali.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:29

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţională, după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Mesajul ferm transmis

0:18

Kylian Mbappe a ieşit de pe teren înainte de a se încheia meciul cu Portugalia! Starul francez, înlocuit cu Barcola

23:55 5 iul.

Adrian Mititelu, discurs incendiar de 30 de minute! Îndemn războinic pentru Becali şi Rotaru: „Fraţilor, cereţi ce vreţi!”

23:50 5 iul.

Franţa a învins Portugalia la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024! Ronaldo a părăsit competiţia!

23:43 5 iul.

Jannik Sinner, calificare de senzaţie în optimile de la Wimbledon după o oră şi jumătate de joc! Emma Răducanu e şi ea în optimi

23:41 5 iul.

„Dureros!” Julian Nagelsmann, la pământ după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024! Concluziile după meciul cu Spania

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și