Închide meniul

„Gigi Becali ţi-a transmis vreun mesaj?” Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

Publicat: 1 iulie 2024, 19:32

Reclamă
„Gigi Becali ţi-a transmis vreun mesaj? Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

Marius Ştefănescu, în tricoul FCSB-ului / AS.ro

Marius Ştefănescu a îmbrăcat noul echipament al campioanei României şi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB. Cel mai scump transfer făcut de Gigi Becali a făcut anunţul cu trei zile înainte de debutul oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous s-au întors din cantonament şi sunt gata să câştige primul trofeu al noului sezon. FCSB se va duela cu Corvinul Hunedoara în Supercupa României.

Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

Transferat cu 1.3 milioane de euro de la Sepsi, Marius Ştefănescu a precizat cum l-a convins Gigi Becali să accepte oferta de la FCSB.

Pentru titlul de campion și pentru trofeul acesta frumos am venit la FCSB. Nu știu dacă i-am impresionat pe toți în acest cantonament. M-am pregătit foarte bine, cum o fac de obicei. Nu am ales FCSB pentru că aș avea șanse mai mari să ajung la echipa națională. Mi-am dorit să fiu aici, pentru că e un club care face performanță.

(Reporter: Patronul ţi-a transmis vreun mesaj?) Am vorbit cu Gigi Becali, mi-a transmis să-mi fac treaba cât mai bine și cam atât.

Reclamă
Reclamă 4

Transferul la această echipă înseamnă foarte mult pentru mine, e un mare pas în față în cariera mea. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici și sper să demonstrez că FCSB a făcut o alegere bună când m-a transferat

La FCSB m-a impresionat grupul, care este foarte bun și sper să facem performanțe și mai mari decât cele din sezonul precedent. Sunt și cei patru jucători care joacă cu echipa națională la Euro 2024.

Pe ei îi știu de la lot, sper din tot sufletul să mai rămână acolo, să mai treacă un tur, două. Mi-aș fi dorit să fiu în Germania, dar nu este niciun fel de problemă. Eu sper să fac treabă bună și să fiu în lotul României data viitoare, la următoarea mare competiție la care o să ne calificăm”, a declarat Marius Ştefănescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Marius Ştefănescu a purtat în premieră noul echipament al FCSB-ului şi a sărutat sigla de pe tricou.

Marius Ştefănescu va încasa un salariu lunar de 17.000 de euro în primul dintre cei cinci ani de contract. Suma se va mări, la finalul fiecărui sezon, cu încă 1.000 de euro. Astfel, dacă va rămâne până la finalul înţelegerii, Ştefănescu ar ajunge să câştige un salariu lunar de 21.000 de euro.

Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Marea dilemă a lui Gigi Becali, după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB, este reprezentată de postul pe care va evolua Alexandru Băluţă. Patronul campioanei a transmis că Ştefănescu are locul garantat în primul 11 al roş-albaştrilor.

Latifundiarul din Pipera a transmis că Marius Ştefănescu va fi cu siguranţă titular la FCSB, iar marea dilemă este reprezentată de postul pe care va fi utilizat Alexandru Băluţă. Acesta a fost jucător de bază la formaţia campioană, în sezonul trecut, iar Becali nu concepe să-l lase pe banca de rezerve.

Nu cred că mai facem transferuri, trebuie să-i găsesc lui Băluţă loc undeva, pe Ştefănescu nu-l scoate nimeni, nici dacă vine Mbappe, nici Maradona. Băluţă anul acesta va fi iar mitralieră atomică. E şi Malcom, e şi ăsta sărit, e Olaru, nici nu ştii cu cine să joci.

Vlad pleacă în iarnă, îi expiră contractul. Dacă vrea, rămâne. Niţă nu-mi trebuie, nu mai există la mine portar de 1,80 m, doar de la 1,90 m în sus”, a declarat Gigi Becali.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:45

Daniela Stanciu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team România a ajuns la 106 sportivi

18:28

Elias Charalambous vrea un nou trofeu cu FCSB! Mesajul dinaintea Supercupei: „Jucătorii vor să-i facă fericiţi pe suporteri”

17:59

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB: „Ieri am semnat”! Suma e mai mare de 5 milioane de euro

17:37

Helmut Marko l-a pus la zid pe Lando Norris, după incidentul cu Max Verstappen din Austria: „A cam întrecut măsura”

17:35

Edi Iordănescu, mesaj emoţionant pentru tatăl său după eliminarea României de la EURO 2024: „A fost, este și va fi cel mai bun!”

17:12

Jucătorii României revin cu întârziere acasă după EURO 2024. Anunţul făcut de FRF

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și