Închide meniul

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2024, 10:47

Reclamă
Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

Scandal în timpul meciului Brazilia - Columbia - Profimedia Images

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America este suspendarea lui Vinicius Jr pentru cumul de cartonaşe galbene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionata Braziliei, cvintuplă campioană mondială, a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu naţionala Columbiei, disputată marţi seară la Santa Clara (California), în ultima etapă din Grupa D a turneului de fotbal Copa America, găzduit de Statele Unite.

Selecao a deschis scorul în prima repriză, în urma unei lovituri libere pe care Raphinha, jucătorul echipei FC Barcelona, a executat-o perfect (12), însă columbienii au restabilit egalitatea după pauză, prin Daniel Munoz (47).

Naţionala „cafetera” a marcat încă o dată, prin Davinson Sanchez, însă golul a fost anulat pentru ofsaid, după intervenţia VAR.

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

Atacantul-vedetă al echipei Braziliei, Vinicius Junior, a văzut al doilea cartonaş galben de la debutul turneului, după o lovitură cu mâna aplicată lui James Rodriguez, căpitanul Columbiei, şi va rata astfel meciul din sferturile de finală împotriva Uruguayului.

Reclamă
Reclamă 4

Columbia nu va putea conta la rândul ei, la partida cu Panama din faza eliminatorie pe mijlocaşul Jefferson Lerma, care a primit al doilea avertisment la Copa America în meciul cu Brazilia.

În cealaltă partidă din Grupa D disputată marţi la Austin (Texas), Costa Rica a învins la limită, cu 2-1, formaţia Paraguayului, ambele echipe părăsind însă competiţia.

În clasamentul final al acestei grupe, Columbia a ocupat primul loc, cu 7 puncte, urmată de Brazilia, 5 p, Costa Rica, 4 p, şi Paraguay, 0.

Reclamă

Programul complet al sferturilor de finală ala Copei America

  • Argentina – Ecuador
  • Venezuela – Canada
  • Brazilia – Uruguay
  • Columbia – Panama

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:43

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!”

12:10

FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el

11:56

Emma Răducanu, reacţie după decizia prin care şi-a pus toată Anglia în cap: „Ştiu că am fost criticată! Nu aş fi decis altfel”

11:17

Răzvan Lucescu, uluit după ce a văzut cea mai controversată fază de la EURO 2024: „Defavorizată de arbitru!”

11:13

Deniz Giafer a plecat de la Dinamo şi a semnat cu FC Bihor. Anunţul făcut de orădeni

10:26

Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său: „Este locul în care am vrut să mă dezvolt!”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 4 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoAtleta ucraineană Yaroslava Mahuchikh a doborât un record mondial vechi de 37 de ani!
Citește și