Închide meniul

Unde ar putea ajunge Denis Alibec, atacantul dorit de Gigi Becali şi Gică Hagi: „A făcut o ofertă de transfer”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2024, 9:45

Reclamă
Unde ar putea ajunge Denis Alibec, atacantul dorit de Gigi Becali şi Gică Hagi: „A făcut o ofertă de transfer

Unde ar putea ajunge Denis Alibec, atacantul dorit de Gigi Becali şi Gică Hagi

Denis Alibec, în tricoul naţionalei României / Profimedia Images

Dorit de Gigi Becali şi Gică Hagi, Denis Alibec are şi alte oferte. Presa turcă a dezvăluit unde ar putea ajunge Denis Alibec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gaziantep, fosta echipă a lui Marius Şumudică şi a lui Denis Drăguş, ar fi făcut deja o ofertă de transfer pentru Alibec, susţine presa turcă.

Unde ar putea ajunge Denis Alibec, atacantul dorit de Gigi Becali şi Gică Hagi: „A făcut o ofertă de transfer”

Gaziantep FK, echipa din Trendyol Süper Lig, a făcut demersuri pentru transferul unui atacant, conform raportului antrenorului Selçuk İnan. Gaziantep FK a făcut o ofertă de transfer pentru Denis Alibec, care a jucat recent pentru Muaither SC, și a înregistrat progrese în negocieri.

Atacantul român de 33 de ani a evoluat în 20 de meciuri pentru echipa Muaither SC din Liga Qatarului, reușind să înscrie 5 goluri și să ofere 4 pase de gol”, au scris  jurnaliștii turci de la ajansspor.com.

Gaziantep, care a jucat sezonul trecut cu Denis Drăguş atacant central, a rămas fără vârful naţionalei. Drăguş era împrumutat de la Standard Liege. Echipa belgiană l-a vândut la Trabzonspor, pentru 1.7 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Denis Alibec l-a refuzat pe Gigi Becali: „În ţară mă întorc doar la Farul!”

Denis Alibec l-a refuzat pe Gigi Becali. În exclusivitate pentru AntenaSport, Denis Alibec a spus că în România va mai juca doar pentru Farul. Becali a vrut să îl readucă pe Alibec la FCSB pentru a forţa calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali a spus că Denis Alibec era una din ţintele sale în perioada de transferuri. Alibec i-a dat răspunsul patronului de la FCSB şi a anunţat că o alege pe Farul.

Denis Alibec a jucat la FCSB în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018. A înscris atunci 9 goluri în 34 de meciuri.

Reclamă

Deocamdată nu mă gândesc la echipa de club, mă gândesc la EURO, să fiu cât mai bine şi după aceea voi vedea. În orice caz, dacă mă întorc în țară, mă întorc la Farul. Scopul meu e să joc în străinătate”, declara Denis Alibec în exclusivitate pentru AntenaSport.

Şi Louis Munteanu a fost pe lista de transferuri a lui Gigi Becali pentru Liga Campionilor. Munteanu ar urma să rămână la Fiorentina. De altfel, fostul său coleg de la Farul, Denis Alibec, l-a sfătuit să nu meargă la FCSB şi să încerce să se impună la Fiorentina.

E alegerea lui, el știe cel mai bine, părerea mea e să meargă în Italia, la Fiorentina”, mai spunea Denis Alibec pentru AntenaSport.

Gică Hagi, anunţ despre transferul lui Denis Alibec

Gică Hagi a dezvăluit că a discutat cu Denis Alibec înainte de EURO 2024 şi că atacantul naţionalei i-a transmis că prioritatea lui este să îşi găsească o echipă în afara ţării.

Denis, am vorbit cu el, suntem deschişi oricând. Dar are Campionatul European în faţă, prioritar pentru el este să joace afară. În ţară presupun că da, vine la noi”, a spus Gică Hagi.

Hagi a dezvăluit şi motivul pentru care David Kiki a plecat de la Farul şi a semnat cu FCSB.

Kiki îşi dorea foarte mulţi bani, avea pretenţiile lui pe care noi nu le puteam susţine. El a jucat foarte bine”, mai declara Gică Hagi.

 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:20

Oţelul – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 21:30! Duel „de foc” între Dorinel Munteanu şi Costel Gâlcă! Echipele probabile

14:04

VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”!

13:31

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru „dubla” decisivă a României U21! Octavian Popescu, pe listă

13:14

Panetolikos – AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie! Echipele probabile

13:13

Adrian Mutu, dezvăluiri emoţionante despre Cătălin Hîldan: „Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie”! Ce a spus despre tragedie

12:59

Reacţia amuzantă a lui Răzvan Raţ după ce Mircea Lucescu a anunţat că se va retrage după mandatul de la echipa naţională!

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 5 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și