Închide meniul

Ce l-a impresionat pe Neil Lennon în România, după ce a semnat cu Rapid: „Sunt grozave!” Primele impresii despre Bucureşti

Viviana Moraru Publicat: 9 iulie 2024, 9:59

Reclamă
Ce l-a impresionat pe Neil Lennon în România, după ce a semnat cu Rapid: „Sunt grozave! Primele impresii despre Bucureşti

Ce l-a impresionat pe Neil Lennon în România, după ce a semnat cu Rapid

Neil Lennon, în timpul unui interviu/ Hepta

Neil Lennon a dezvăluit ce l-a impresionat în România, după ce a semnat cu Rapid. Acesta a transmis că este îndrăgostit de Bucureşti şi de restaurantele Capitalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon se pregăteşte de debutul în noul sezon, pe banca Rapidului. Giuleştenii se vor deplasa pe terenul celor de la UTA, pentru prima etapă a acestui sezon. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 19:15, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Ce l-a impresionat pe Neil Lennon în România, după ce a semnat cu Rapid

Neil Lennon şi-a format deja primele impresii despre Bucureşti, după ce a preluat-o pe Rapid. Antrenorul nord-irlandez a subliniat că oamenii sunt extrem de prietenoşi în Bucureşti, motiv pentru care s-a acomodat imediat.

De asemenea, Lennon s-a declarat norocos pentru faptul că a fost în România în perioada în care echipa naţională a participat la EURO 2024, fiind impresionat de susţinerea de care au avut parte „tricolorii”.

„Locuiesc în Bucureşti, iubesc Bucureştiul, sunt îndrăgostit de oraş, sunt aici de doar 3-4 săptămâni. Parcurile, oamenii, râurile, atmosfera. Restaurantele sunt grozave. Oamenii sunt foarte prietenoşi, am avut noroc să fiu aici într-o perioadă în care echipa naţionala juca la EURO, toată lumea era entuziasmată, galben peste tot, românii fiind foarte mândri.

Reclamă
Reclamă 4

Vremea este minunată, uneori e puţin cam cald, dar e grozavă. Nu îmi displace nimic până acum, clubul s-a purtat foarte frumos cu mine, patronul a fost uimitor, oamenii şi staff-ul au fost fantastici. Acest lucru te motivează să faci performanţă pentru ei„, a declarat Neil Lennon, într-un interviu pentru Rapid TV.

Neil Lennon, anunţ despre lotul lui Rapid, înaintea debutului oficial în Liga 1

Neil Lennon a făcut un anunţ despre lotul lui Rapid, înaintea debutului oficial în Liga 1. Noul antrenor al giuleştenilor se apropie de primul meci oficial pe banca echipei, după ce vara aceasta a disputat mai multe meciuri amicale în cantonamentul din Slovenia.

Rapid s-a întărit în această pauză competiţională, iar la echipă au venit Cristi Manea, Filip Blazek, Timotej Jambor şi Luka Gojkovic.

Reclamă

Cu toate acestea, cu o săptămână înaintea debutului în noul sezon, Neil Lennon consideră că lotul celor de la Rapid este prea numeros şi că trebuie să facă mai multe modificări, înaintea meciului cu UTA, din prima etapă. Printre acestea se numără împrumutarea tinerilor la alte echipe, iar în ceea ce priveşte alte achiziţii, Neil Lennon păstrează misterul:

Asta voi discuta cu directorul sportiv. Ca antrenor, îți place să îți faci treaba cu ușile închise. S-ar putea să aruncăm o privire asupra echipei. În momentul acesta, va trebui să facem niște modificări.

Lotul este puțin cam mare în acest moment, așa că va trebui să-l micșorăm. Câțiva dintre jucătorii tineri vor fi împrumutați către alte cluburi.

În ceea ce privește aducerea altor jucători, vom vedea”, a declarat Neil Lennon, potrivit FC Rapid 1923.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:55

LIVE VIDEOPrezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid este ACUM. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

13:39

EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână

13:19

NEWS ALERTGareth Southgate şi-a dat demisia de la naţionala Angliei: „Mulţumesc pentru tot. E timpul pentru o schimbare”

12:31

Răzvan Lucescu, înainte de noul sezon din Grecia: „Visul meu este să joc în grupele Champions League”

12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și