Închide meniul
Foto

Denis Drăguş, nuntă de poveste cu superba Vanessa. Florinel Coman a avut o apariţie de 5 stele

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iulie 2024, 18:53 / Actualizat: 10 iulie 2024, 20:00

Reclamă
Denis Drăguş, nuntă de poveste cu superba Vanessa. Florinel Coman a avut o apariţie de 5 stele

Denis Drăguş, nuntă de poveste cu superba Vanessa. Florinel Coman a avut o apariţie de 5 stele

Vanessa Drăguş, alături de Denis Drăguş / Instagram

Denis Drăguş face o nuntă de poveste cu superba Vanessa. Florinel Coman a avut o apariţie de 5 stele. Mai mulţi colegi de la naţională au ţinută să fie alături de Drăguş în cea mai frumoasă zi din viaţa lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Drăguş şu Vanessa au ales să facă nunta la scurt timp după ce România a fost eliminată de la EURO şu cu doar 4 zile înaintea nunţii lui Ianis Hagi.

Denis Drăguş, nuntă de poveste cu superba Vanessa

Denis Drăguş şi Vanessa nu au fac doar nuntă. Cei doi îşi botează a doua fetiţă, pe micuţa Derya-Sarah. La eveniment şi-au făcut apariţia mai mulţi colegi din naţionala României, iar Florinel Coman a atras toate privirile. Acesta a venit însoţiat de soţia, Ioana, dar şi de fetiţa lor. Coman a apărut într-un costum extrem de elegant şi a atras toate privirile. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Soţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său

Vanessa Drăguş este una dintre cele mai frumoase soţii de fotbalişti de la EURO 2024. Cei doi au împreună două fetiţe: pe Gloria şi Derya. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Înaintea meciului cu Olanda, pe care România l-a pierdut, Vanessa i-a transmis un mesaj emoţionant soţului său. Aseară Portugalia s-a chinuit cu Slovenia, deci orice poate fi posibil. Doamne ajută să sărbătorim victoria. Anul trecut, de ziua mea a murit bunica mea şi am înmormânant-o de ziua lui Denis, au fost cele mai urâte zile ale noastre. I-am spus aseară că anul ăsta trebuie să fie cele mai frumoase zile ale noastre. I-am spus să câştige nu pentru noi sau pentru România, ci pentru copilul acela care nu visa să ajungă aici, să-l facă fericit pe acel copil„, spunea Vanessa Drăguş la acel moment, citata de news.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Denis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0

Denis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Un jurnalist turc i-a arătat imaginile emoţionante de la finalul meciului, în care viitorul jucător al lui Trabzonspor a fost surprins alături de familie. Drăguş şi-a îmbrăţişat fetele Gloria şi Derya, dar şi soţia Vanessa. Momentul i-a fost arătat pe telefon de ziaristul venit din Turcia, moment în care atacantul de 24 de ani a început să plângă. „Mi le poţi trimite acum?”, a fost prima reacţie.

„Este ceva extraordinar, un sentiment intens. Este tot ce am putut visa. Nu am cuvinte”, a mai spus Drăguş, înainte să fie întrebat despre numele uneia dintre fetiţe, Derya, un nume turcesc. „Nu am ştiu că voi ajunge în Turcia, atunci când eu şi soţia mea am luat decizia acestui nume”, a spus fostul jucător al lui Marius Şumudică.

Denis Drăguş a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, în România – Ucraina 3-0, meci ce ne-a adus aproape de optimile EURO 2024. Drăguş a marcat golul 3 şi a lansat acţiunea în urma căreia Răzvan Marin a înscris golul de 2-0.

Reclamă

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

Ultimul transfer făcut de Dan Şucu, apariţie surpriză în Giuleşti! Mijlocaşul care vine să scoată Rapidul din criză

23:31

FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez!

23:25

LIVE TEXTRapid – Sepsi 2-2. Debeljuh a redus la tăcere publicul de pe Giuleşti! Probleme mari pentru alb-vişinii

23:11

„Visăm foarte departe” Elias Charalambous, gata de duelul Sparta Praga – FCSB! Cipriotul, mesaj şi despre Lucescu: „Sunt fericit”

22:48

Spania este prima finalistă a turneului masculin de fotbal de la Jocurile Olimpice!

22:40

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber luptă pentru medalie! Emoţii la atletism şi kaiac-canoe

1 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 9 | Speranţe tricolore la atletism. Bianca Ghelber s-a calificat în finală 4 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici 5 FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic! 6 CFR Cluj – U Cluj 2-3! Derby „nebun” în Gruia! Dan Nistor, gol şi pasă de gol! Ovidiu Popescu, primul gol pentru U Cluj
Citește și