Închide meniul

Gică Hagi a reuşit un nou transfer la Farul, cu o zi înaintea debutului în noul sezon

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iulie 2024, 13:11

Reclamă
Gică Hagi a reuşit un nou transfer la Farul, cu o zi înaintea debutului în noul sezon

Gică Hagi a reuşit un nou transfer la Farul, cu o zi înaintea debutului în noul sezon

Gică Hagi, în timpul unui eveniment - Antena Sport

Gică Hagi a reuşit un nou transfer la Farul, cu o zi înaintea debutului în noul sezon. Constanţenii au anunţat transferul lui Victor Dican de la FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dican a fost prezentat oficial în aceeaşi zi cu Eduard Radaslavescu, cel care a revenit de la FCSB.

Gică Hagi a reuşit un nou transfer la Farul, cu o zi înaintea debutului în noul sezon

Farul Constanţa şi FC Botoşani au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Victor Dican la formaţia constănţeană, care a semnat un contract valabil pentru 3 ani. În vârstă de 23 de ani (11.10.2000), este născut la Rm. Vâlcea, are 1.92m, evoluează ca mijlocaş central, iar până să ajungă la Botoşani a mai jucat pentru Universitatea Cluj. Este fost internaţional U18 şi U21 al României, scrie news.ro.

A disputat până acum 158 de partide în toate competiţiile în România (Superliga, Liga 2 şi Cupa României), în care a marcat 16 goluri şi a reuşit şi 9 pase decisive.

Eduard Radaslavescu a rupt tăcerea după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la Farul

Eduard Radaslavescu a rupt tăcerea după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la Farul. Anunţul făcut de mijlocaşul care nu s-a adaptat la FCSB. Adus cu 800.000 de euro de la Farul, Eduard Radaslavescu nu a făcut faţă presiune puse de Gigi Becali la FCSB şi s-a întors la echipa lui Gică Hagi. Radaslavescu a anunţat că îşi doreşte să revină la forma din trecut şi să fie chemat iar la loturile naţionale.

Reclamă
Reclamă

„Sunt foarte fericit să revin acasă. Mă întorc cu gânduri foarte bune, sperăm să ne îndeplinim obiectivele, să facem meciuri bune şi să fie un an bun. Normal că am emoţii, revin acasă după 2 ani. Multe s-au schimbat pe aici, în bine, e cea mai frumoasă bază din România. M-am reîntâlnit cu toată lumea de aici şi mă simt bine. Acasă e cel mai bine. Îmi doresc să revn la loturile naţionale, să fiu la fel de bun, să încânt pe toată lumea şi să câştigăm toate meciurile. Asta e obligatoriu, trebuie să fim cât mai sus şi să avem un an cât mai reuşit din toate punctele de vedere”, a spus Eduard Radaslavescu pentru cei de la Farul.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și