Închide meniul

Gică Hagi a reuşit un nou transfer la Farul, cu o zi înaintea debutului în noul sezon

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iulie 2024, 13:11

Reclamă
Gică Hagi a reuşit un nou transfer la Farul, cu o zi înaintea debutului în noul sezon

Gică Hagi a reuşit un nou transfer la Farul, cu o zi înaintea debutului în noul sezon

Gică Hagi, în timpul unui eveniment - Antena Sport

Gică Hagi a reuşit un nou transfer la Farul, cu o zi înaintea debutului în noul sezon. Constanţenii au anunţat transferul lui Victor Dican de la FC Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dican a fost prezentat oficial în aceeaşi zi cu Eduard Radaslavescu, cel care a revenit de la FCSB.

Gică Hagi a reuşit un nou transfer la Farul, cu o zi înaintea debutului în noul sezon

Farul Constanţa şi FC Botoşani au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Victor Dican la formaţia constănţeană, care a semnat un contract valabil pentru 3 ani. În vârstă de 23 de ani (11.10.2000), este născut la Rm. Vâlcea, are 1.92m, evoluează ca mijlocaş central, iar până să ajungă la Botoşani a mai jucat pentru Universitatea Cluj. Este fost internaţional U18 şi U21 al României, scrie news.ro.

A disputat până acum 158 de partide în toate competiţiile în România (Superliga, Liga 2 şi Cupa României), în care a marcat 16 goluri şi a reuşit şi 9 pase decisive.

Eduard Radaslavescu a rupt tăcerea după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la Farul

Eduard Radaslavescu a rupt tăcerea după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la Farul. Anunţul făcut de mijlocaşul care nu s-a adaptat la FCSB. Adus cu 800.000 de euro de la Farul, Eduard Radaslavescu nu a făcut faţă presiune puse de Gigi Becali la FCSB şi s-a întors la echipa lui Gică Hagi. Radaslavescu a anunţat că îşi doreşte să revină la forma din trecut şi să fie chemat iar la loturile naţionale.

Reclamă
Reclamă

„Sunt foarte fericit să revin acasă. Mă întorc cu gânduri foarte bune, sperăm să ne îndeplinim obiectivele, să facem meciuri bune şi să fie un an bun. Normal că am emoţii, revin acasă după 2 ani. Multe s-au schimbat pe aici, în bine, e cea mai frumoasă bază din România. M-am reîntâlnit cu toată lumea de aici şi mă simt bine. Acasă e cel mai bine. Îmi doresc să revn la loturile naţionale, să fiu la fel de bun, să încânt pe toată lumea şi să câştigăm toate meciurile. Asta e obligatoriu, trebuie să fim cât mai sus şi să avem un an cât mai reuşit din toate punctele de vedere”, a spus Eduard Radaslavescu pentru cei de la Farul.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și